ACIP
El Prat de Llobregat a 27 de Enero de 2023

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Programa Accelera el Creixement

07.05.2018


Compartir|       rss

Programa Accelera el Creixement

 

L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l'Ajuntament del Prat de Llobregat participa, com a agent de referència per al teixit empresarial del municipi, en la 7a edició del programa accelera el creixement, un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement promogut per l’associació empresarial PIMEC i la Diputació de Barcelona.

Aquest programa s’adreça a les petites i mitjanes empreses amb tres treballadors o més que tinguin la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona, la trajectòria empresarial ha de ser d’un mínim de 5 anys i l’empresa ha de tenir vocació internacional i voluntat d’invertir en creixement empresarial.

En cas què la seva empresa sigui seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 70 hores de formació i d’assessorament “in company” amb experts en comercialització, finançament, innovació, internacionalització, transformació digital, entre altres, per tal de facilitar l’abordatge dels seus projectes de creixement.

                                                              

Les candidatures es podran presentar fins el 4 de juny de 2018, per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o en el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat, mitjançant el formulari d’inscripció.

 

Per més informació del programa podeu consultar el díptic, el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com o contactar directament amb la Sra. Elvira Aceves, tècnica del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat o amb la Sra. Annabel Cuatrecases, tècnica de PIMEC.
:: Últimas noticias
Curs Tendències per a botigues petites 16.09.2020


Pacte Local d´Ocupació. Reunió Extraordinària mesures de xoc 04.06.2020


Pla de mesures amb les darreres modificacions 04.06.2020


Informació actualitzada, recursos informatius i formatius en front a la crisi pel COVID-19 20.04.2020


06-04 Informació actualitzada, recursos informatius i formatius en front a la crisi pel COVID-19 06.04.2020Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar