ACIP
El Prat de Llobregat a 27 de Enero de 2023

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP

31.01.2019


Compartir|       rss

El dia 31 de enero ACIP se reunió con uno de los candidatos de la presidencia de LA CAMBRA, para conocer su proyecto.

 

 

 

 

 

 

La Cambra es una institució amb més de 100 anys d’història que va néixer amb l’objectiu de defensar els interessos de les empreses, no es una patronal, es a dir el seu focus no son els convenis laborals ni tampoc defensar només els interessos del associats, la Cambra es una corporació de dret públic que ha de defensar els interessos generals de les empreses de la seva demarcació. Podem dir que la Cambra es pot veure com 3 eixos d’actuació, la part de lobby (la Cambra forma part de la xarxa cameral de Espanya, de Europa i del món, les principals ciutats del món disposen d’una Cambra. Existeixen  més de 7.500 Cambres arreu del món).

A banda d’aquest tipus de lobby, existeix un lobby més proper que es la capacitat de relació de la Cambra  amb l’Administració estatal, la autonómica y les locals.. Un altre eix consisteix en la capacitat d’internacionalització. La xarxa cameral global facilita buscar sinèrgies amb empreses d’altres països, finalment podrien dir que l’eix d’actuació amb més capacitat de generació de negoci es el networking que es pot generar amb altres empreses. 

 

Qui es José Maria Torres ?

Es un empresari català que fa més de 15 anys va crear Numintec i que hores d’ara Numintec s’ha convertit en un grup d’empreses amb més de 3.500 clients i presencia a 30 països del món, dins del seu perfil empresarial cal destacar la seva implicació per les accions socials, entre les que destaca la segona oportunitat empresarial, ja que va impulsar reformes legislatives a nivell de la Unió Europea, a fi efecte de millorar la situació de l’empresari honrat que ha fracassat en el seu projecte empresarial i ho ha perdut tot, l’objectiu es intentar incorporar de nou aquest empresari al mercat laboral per tal de que continuï.contribuint al creixement econòmic del país, en el marc d’aquesta actuació va crear i produir un curtmetratge, “El Corredor” amb el que es va guanyar un Gaudí, un Goya i més de 100 premis nacionals e internacionals, però lo més important es que va servir per sensibilitzar a empreses i organismes en la segona oportunitat.

Tampoc hem d’oblidar que Jose Maria coneix molt be la Cambra ja que porta més de 7 anys vinculat a la mateixa i des de fa 5 anys es Vocal Consultor del Ple de la Cambra, per tant te un coneixement molt ampli de les fortaleses i debilitats de la institució. 
:: Últimas noticias
Curs Tendències per a botigues petites 16.09.2020


Pacte Local d´Ocupació. Reunió Extraordinària mesures de xoc 04.06.2020


Pla de mesures amb les darreres modificacions 04.06.2020


Informació actualitzada, recursos informatius i formatius en front a la crisi pel COVID-19 20.04.2020


06-04 Informació actualitzada, recursos informatius i formatius en front a la crisi pel COVID-19 06.04.2020Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar