ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


START UP TRAINING

27.09.2017


Compartir|       rss

Us presentem la nova edició del programa de capacitació Start Up Training que convoquen INNOBAIX I EADA  Es tracta d’una oportunitat única de formació empresarial per a empreses que volen incrementar el seu potencial. El programa és gratuït i està obert a emprenedors i pimes.

Un dels consells que es donen a les escoles de negocis és parar-se, de tant en tant, a repensar l’empresa, els seus objectius i la manera com es treballa. No tothom té ocasió de fer aquesta aturada, i encara menys amb la motivació extra de comptar amb mentors especialitzats. Això és el que ofereix el programa Start Up Training, que organitza Innobaix amb el suport de l’escola de negocis Eada. Aquesta tardor el programa arriba a la setena edició.

L’Start Up Training està dissenyat per donar resposta a emprenedors i petits empresaris que estiguin buscant la manera de renovar-se o de créixer. A través de diferents sessions formatives, en grup i individuals, els participants tenen l’oportunitat de descobrir noves maneres d’enfocar el dia a dia. És el que li va passar a Juanan Platas, de l’empresa PepperPotts. Acostumat a treballar per altres, començar amb el seu propi projecte no va ser fàcil. “Hi havia coses que no m’havia plantejat, com per exemple a quin tipus de client m’havia de dirigir. Jo pensava en clau general, vendre els meus serveis a tothom que els vulgués comprar, però al curs vaig adonar-me que m’havia de focalitzar més en el B2B. Aquest canvi d’enfoc va ser crucial i ara començo a recollir fruits. Aprens metodologies i a fer les coses d’una altra manera“.

El programa aborda aspectes com el màrqueting analític i estratègic, el lideratge per aconseguir un equip consistent o l’anàlisi d’idees per convertir-les en oportunitats. A més, hi ha dues sessions de tutoria individual on cada participant pot treballar amb més profunditat el seu propi projecte.

 

En total són 24 hores lectives, repartides en 8 sessions, més les tutories, de 2 hores. A més, al final del programa es fa una sessió de presentació del projecte, que es prepara de manera específica.

Dates:

16, 18, 23, 24 i 30 d’octubre 2017.
8, 9, 13, 15, 20 i 21 de novembre 2017.

En horaris de matí.

Més informació: http://www.innobaix.cat/per-innovar-cal-millorar/

Les persones interessades a participar-hi han d'emplenar la sol·licitud i enviar-la a ccapitan@innobaix.cat.

Data límit d’inscripció: 6 d’octubre 2017 o fins que s’esgotin les places.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017


L´AJUNTAMENT DEL PRAT DESTINARÀ 4.000.000 D´EUROS A FINANÇAR MESURES DE SUPORT A LA CONTRACTACIÓ I POLÍTIQUES ACTIVES 05.04.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar