ACIP
El Prat de Llobregat a 21 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 03/06/2013

03.06.2013


Compartir|       rss

Dilluns, 3 de juny de 2013

Brussel·les i l’FMI examinen l’economia espanyola. La Comissió Europea i l’FMI examinaran aquesta setmana les reformes que el Govern espanyol està fent i les que estan pendents, a judici d’aquests organismes internacionals. Expansión.

Guindos aposta per començar a estimular el creixement. El ministre reconeix que cal distribuir els esforços de la població i reclama una contribució major de les rendes més altes. Expansión.

El crèdit a pimes està en mínims després d’enfonsar-se un 59% en cinc anys. En un mes, les entitats financeres van concedir 33.740 milions d'euros en préstecs a empresaris. Dit d'una altra manera, en un any, el volum de crèdit que la banca va donar a empreses va disminuir en un 23,5%, segons dades del Banc d'Espanya. El Mundo.

La CEOE vol un altre finançament autonòmic. Un informe fet per 14 economistes apressa a emprendre una profunda reforma del model. La Vanguardia.

Diumenge, 2 de juny de 2013

Rajoy assegura que el “el pitjor ja ha passat” i que no apujarà l’IVA. El president del Govern espanyol adverteix que a Europa els països “petits no compten”. La Vanguardia.

Dissabte, 1 de juny de 2013

El Govern central anuncia una reforma fiscal “completa i integral”. L’Executiu estudia una revisió del sistema tributari per guanyar competitivitat. Expansión.

El Banc d’Espanya demana eliminar el salari mínim en certs col·lectius. El regulador recomana avançar l’entrada en vigor de la jubilació als 67 anys, fer una “revisió en profunditat” del pes del sector públic i executar una reforma fiscal. Expansión.  

Guindos nega que el Govern estigui disposat a apujar l’IVA reduït. El ministre rebutja les propostes de Linde sobre convenis i salaris. La Vanguardia.

El BCE i el BEI juguen un paper clau en la reactivació del crèdit. Més enllà de les iniciatives d’àmbit nacional, totes les mirades estan posades en les mesures que prepara el Banc Central Europeu i el Banc Europeu d’Inversions per lluitar contra la fragmentació del mercat. Expansión.

Mas-Colell fia la reducció del dèficit a la menor solidaritat entre comunitats autònomes. El conseller d’Economia adverteix que ja no tenen marge per retallar despesa o elevar impostos, pel que reclama un model de finançament més avantatjós per a Catalunya. Expansión.

La recessió dispara la desocupació a l’eurozona per sobre del 12%. Expansión.

Descendeix un 3% el tràfic portuari de Barcelona. Pugen els passatgers però baixa lleugerament el transit de mercaderies al Port de Barcelona, segons les xifres del primer quadrimestre de l’any. Expansión.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar