ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 03/12/2012

03.12.2012


Compartir|       rss

Dilluns, 3 de desembre de 2012

Hisenda investiga les grans empreses espanyoles en la seva lluita antifrau. Grans grups com Repsol, Iberdrola, FCC, Ferrovial, Gas Natural Fenosa, Telefònica i ACS s'enfronten a una allau d'inspeccions i actes per part del fisc, cada vegada més pressionat pel deute públic. Expansión.

El Govern central avançarà fons a les Comunitats Autònomes per controlar baixes laborals. L'Executiu reconeix que les comunitats autònomes no tenen mitjans per controlar l'absentisme dels treballadors. Expansión.

La Generalitat rep 4.828 milions del FLA, el 90% del que va demanar. La Generalitat ha rebut 4.828 milions d'euros dels 5.370 que ha demanat prestats al Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA), el que suposa el 89,9% dels fons sol·licitats, segons dades del Departament d'Economia de la Generalitat de Catalunya. Expansión.

L'atur va superar la barrera psicològica dels 6 milions a l'octubre. L'atur ha superat a Espanya la barrera psicològica dels 6 milions a l'octubre, segons les últimes dades publicades per Eurostat, que eleven la taxa d'atur sobre la població activa del 26,2%. La Vanguardia.

Diumenge, 2 de desembre de 2012

El banc dolent necessitarà recapitalitzar en dos anys. El banc dolent o Sareb, que encara no ha trobat a inversors que subscriguin tot el seu capital inicial de 3.800 milions d'euros (956 en capital i 2.870 en deute subordinat), necessitarà recapitalitzar d’aquí a dos anys o potser abans, segons els experts que van participar en una jornada informativa organitzada per Kreab Gavin Anderson. La Vanguardia.

Les ajudes directes a la banca suposen ja el 21% del PIB. Les ajudes directes de l'Estat a la banca des que va començar la crisi, comprometen al voltant de 216.000 milions d'euros, l'equivalent al 21 % del producte interior brut (PIB) d'Espanya. La Vanguardia.  

Tremolen les pensions. La retallada empitjora la fràgil situació de les més de 422.000 famílies que depenen dels avis. Brussel·les aplaudeix la no revalorització perquè Espanya compleixi amb l'objectiu de dèficit. El Periódico de Catalunya.

Dissabte, 1 de desembre de 2012

El crèdit seguirà arribant amb comptagotes el 2013. La reestructuració de la banca no serà suficient perquè el finançament torni als particulars. Tant els gestors d'entitats financeres com els analistes consideren impossible que el finançament pugui millorar el proper any. Cinco Días.

Rajoy retalla les pensions per segona vegada. Les prestacions no s'actualitzaran aquest any tot i la pujada del 2,9% de l'IPC. Les de menys de 1.000 euros augmentaran el 2% el 2013 i la resta, l'1%. El Periódico de Catalunya.

El Govern endureix la fiscalitat de blindatges a directius i empreses. Hisenda rebaixa la penalització que preparava per als 'recessos d'or', però imposa que les empreses no puguin deduir les indemnitzacions a partir d'un milió d'euros. Expansión.

Mas demana “suports permanents” per un Govern amb “màxima estabilitat”. El president confia que Junqueras faciliti un gabinet “fort, estable i seriós”. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar