ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 04/03/2013

04.03.2013


Compartir|       rss

Dilluns, 4 de març de 2013

Brussel·les enviarà inspectors a Madrid per verificar el dèficit. La CE desconfia de la xifra anunciada per Rajoy (6,7%), inferior a la seva previsió. La Vanguardia.

Brussel·les limitarà la retroactivitat del rescat directe de bancs. Luis de Guindos arriba avui a Brussel·les per reunir-se amb els seus homòlegs de la zona euro, que examinaran alternatives per alleujar el cost dels rescats dels països que han demanat ajuda. Expansión.

De Guindos: El futur es presenta “molt millor”que fa un any. El ministre augura que si es van dissipant els dubtes sobre el futur de l'euro i es posen en valor les reformes “la prima de risc convergirà clarament per sota dels 300 punts”. Expansión.

Diumenge, 3 de març de 2013

Montoro adverteix que exigirà nous ajustos fiscals a Catalunya. El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, va advertir a les cinc comunitats que van sobrepassar l'objectiu de dèficit del 2012 (Catalunya, Múrcia, el País Valencià, Andalusia i Balears) que els exigirà que revisin els seus plans econòmics  i financers i que apliquin noves mesures d'ajust per reconduir els seus comptes. El Periódico.

Els Estats Units s'apliquen la recepta de l'austeritat des de divendres. El president Barack Obama continua la pressió per aturar unes retallades que poden causar la pèrdua de 750.000 llocs de treball. Ara.

El sector privat pren posicions per competir amb Renfe en l'alta velocitat. La família Lara ha creat l'empresa Veloi Rail per entrar al negoci ferroviari, en procés de liberalització. Ara.

Dissabte, 2 de març de 2013

L’Eurozona va sumar 222.000 aturats més al gener i va marcar un altre rècord. El mercat laboral continua patint de ple les conseqüències de la recessió econòmica i especialment els països del sud d'Europa, on l'atur continua galopant de manera imparable. Segons l'oficina europea d'estadística (Eurostat), la desocupació va arribar al gener a una taxa de l’11,9% de la població activa de l'eurozona i del 10,8% en el conjunt de la UE, una dècima més que el mes anterior i la pitjor dada des de la creació de l'euro. El Periódico.

El Govern espanyol creu que Brussel·les apujarà el límit de dèficit del 4,5% al 5,7%. Rajoy comença a admetre els efectes de l'austeritat i descarta mesures que “aguditzin la recessió”. Ara.

El Govern impugna davant del TC la declaració sobiranista catalana. El Consell de Ministres porta al Constitucional la declaració independentista del Parlament. Mas creu que això “talla la via del diàleg” i Duran el titlla d’“acte que alimenta el separatisme”. Expansión.

 
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar