ACIP
El Prat de Llobregat a 14 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 04/12/2012

04.12.2012


Compartir|       rss

Hisenda ingressa 1.200 milions amb l'amnistia, la meitat del previst. El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, va anunciar ahir que Hisenda ha recaptat 1.191 milions per l'amnistia fiscal que va finalitzar divendres passat, pràcticament la meitat del previst inicialment per l'Executiu (2.500 milions d'euros). Cinco Días.

El Govern anuncia ara la nova Llei d'Emprenedors per a principis de l'any. El secretari d'Estat d'Economia i Suport a l’Empresa, Fernando Jiménez Latorre, va anunciar ahir que el Govern presentarà la Llei d'Emprenedors a principis de l'any que ve. Es tracta d'una norma que l'Executiu ha anunciat en reiterades ocasions, en el seu primer any de mandat, però que mai ha dut a terme. I, amb això, la seva promesa que l'autònom pagui l'IVA a Hisenda quan hagi cobrat la factura. No abans, com passa ara. Expansión.

Sindicats, patronals i professionals demanen un acord per la indústria. El signants del document, entre els quals també es troben les universitats, exigeixen una aposta decidida per un sector que es la "millor manera per reactivar l'economia. Expansión.

Brusel·les recolza la llei Cañete contra els "abusos" de la distribució. La CE avala les tesis espanyoles sobre la millora de la cadena alimentaria. Expansión.

L'ajuda a les caixes petites eleva la factura del rescat a 41.000 milions. Espanya va aclarint les incògnites del pla de rescat bancari, que finalment costarà 41.000 milions d'euros. Ahir mateix, el ministre d'Economia, Luis de Guindos, va fer la petició formal perquè el Mecanisme Europeu d'Estabilitat (Mede) desemborsi els 36.950 milions d'euros per les quatre entitats nacionalitzades  i els 2.500 milions per a la Societat de gestió d'actius procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb). Expansión.

Mas acusa el Govern espanyol d'imposar ajustos que afecten el benestar. El president anuncia que el 2013 tornarà a recórrer al FLA per evitar l’ “autoliquidació” i acusa al Govern espanyol d'actuar de manera “molt deslleial i molt injusta” en el repartiment de l'objectiu del dèficit públic entre les administracions i d'imposar en el cas concret de Catalunya uns ajustos que “afecten amb gravetat” a l'essència del Estat del benestar. La Vanguardia. 
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar