ACIP
El Prat de Llobregat a 19 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 05/09/2013

05.09.2013


Compartir|       rss

Guindos: “Es crearà ocupació el 2014, amb un creixement més gran del previst”. El ministre espanyol assegura que les mesures d'austeritat estan donant resultat i que el país comença a veure la llum al final del túnel. Expansión.

La UE veu “prematur” dir que la crisi ha acabat i demana més reformes. El president del Consell Europeu, Herman van Rompuy, creu que la crisi existencial de l'euro ha acabat, però l'econòmica i la de l'ocupació, no. Expansión.

Brussel·les uneix forces amb l'OCDE en la lluita contra l'evasió fiscal. La Unió Europea advoca a la cimera del G-20 que se celebra a Sant Petersburg per l'adopció de mesures fermes contra l'evasió fiscal, per la que posa en valor el seu projecte d'intercanvi automàtic d'informació i, a més, donarà suport al pla de l'OCDE contra la planificació fiscal agressiva de multinacionals. Expansión.

L'empenta del sector exterior torna la quota exportadora a nivells de 2004. Les exportacions espanyoles han crescut un 7,3% en la primera meitat d'aquest any. Es tracta del major increment en la zona euro i el tercer al món, només per darrere de la Xina i Regne Unit. Aquest impuls ha propiciat que la quota exportadora, que mesura la participació en el total mundial, hagi crescut fins a l’1,93%, tornant a nivells de 2004. Cinco Días.

Llum verda per a l'accés per tren al Port de Barcelona.  Adif i l'APB pagaran a mitges els 108 milions d'euros de l'obra -amb una única via-, que pot quedar saturada en només cinc anys. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar