ACIP
El Prat de Llobregat a 11 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 06/03/2013

06.03.2013


Compartir|       rss

Brussel·les demana a Espanya que tregui l'IVA reduït a alguns productes. Luis de Guindos, ministre d'Economia espanyol, va assegurar que el Govern ja ha reformat l'impost al consum i que no té previst tocar-lo, almenys durant aquest any. Expansión.

El Govern permetrà crear empreses amb un sol euro de capital social. La nova llei de suport a l'emprenedor impulsarà vies de finançament extrabancarias. Cinco Días.

El Ministeri d’Ocupació creu que la UE dóna suport a la reforma laboral. El Govern se sent recolzat per l'episodi laboral de l'informe que la Comissió Europea va fer públic ahir sobre l'avaluació del rescat bancari a Espanya. L'Executiu rebutja que la reforma del mercat de treball estigui produint “onades massives d'acomiadaments”. Expansión.

La bretxa fiscal entre comunitats autònomes s'incrementa el 2013. Catalunya, Andalusia i Astúries lideren el rànquing d'autonomies amb uns tipus més alts en IRPF, Patrimoni, Successions i ITP, mentre que Madrid i la Rioja mantenen una tributació baixa. Expansión.

El Govern imposa fortes restriccions a les emissions de deute de les autonomies. Les comunitats que han estat rescatades no podran emetre amb un sobrecost de 250 punts bàsics sobre el Tresor, i les que no s'han acollit al Fons de Liquiditat Autonòmic no podran abonar un preu superior a 100 punts bàsics. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar