ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 06/05/2013

06.05.2013


Compartir|       rss

Dilluns, 6 de maig de 2013

El Govern preveu que cada autonomia sàpiga el seu dèficit al juny. El Govern vol  que les comunitats autònomes ajustin els seus plans econòmics de sanejament, com ha fet l'Executiu central amb les seves previsions econòmiques, el més aviat possible. Per això pretén que cada autonomia pugui saber a primers de juny la xifra que li correspon, i així poder treballar ràpidament amb plantejaments més realistes. En aquesta data, Catalunya podrà tenir ja la dada que considera imprescindible per fer els seus pressupostos. La Vanguardia.

Rubalcaba proposa un pla de 30.000 milions per frenar atur i desnonaments. El PSOE planteja estímuls a pimes i famílies i subvencions a empreses per evitar acomiadaments. La Vanguardia.

Arrenca avui la campanya de la renda. Des d’avui i fins l’1 de juliol es pot presentar la declaració de 2012 al banc o a l’Agència Tributària. L’atenció a oficines comença el 13 de maig. El termini per confirmar l’esborrany es va iniciar el 2 d’abril. Expansión.

Diumenge, 5 de maig de 2013

Montoro dóna l’última oportunitat a l’acord de la reforma municipal. El Govern central vol tancar-la immediatament per poder aplicar-la el 2014. La Vanguardia.

Portugal s’asfixia en una brutal espiral d’austeritat sense treva. El nou pla d’ajust de Passos Coelho, d’un 2,9% del PIB, arriba amb el país veí immers en la pitjor recessió des del 1975. La Vanguardia.

Dissabte, 4 de maig de 2013

Brussel·les demana ajuda al BCE contra l'atur i la falta de crèdit. La Comissió Europea va revisar a la baixa la previsió de creixement de la zona euro per a aquest any i el pròxim. El deteriorament econòmic sembla tan generalitzat, profund i prolongat que, per primera vegada, Brussel·les va demanar ajuda al BCE per frenar l'escalada de l'atur i resoldre la manca de finançament que ofega les empreses i famílies europees. Cinco Días.

Guindos creus que la Comissió millorarà les expectatives sobre Espanya. El ministre d’Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, es va mostrar convençut de que Brussel·les valorarà positivament el pla de reformes aprovat el passat pel Consell de Ministres i millorarà les seves previsions de dèficit per a Espanya. Expansión.

Rajoy cita patronal i sindicats, però rebutja un pacte d'Estat. El president convoca els agents socials després de l'emplaçament de CCOO i UGT al Primer de Maig. L'Executiu precisa que són millors els acords puntuals que els grans pactes. Expansión.

L'Estat espanyol duplicaria el seu creixement l'any que ve si no fes més retallades. L'economia avançaria prop de l'1% si s'abandonessin les actuals polítiques d'austeritat.  Olli Rehn confirma la pròrroga de dos anys per a Espanya. El Punt / Avui.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar