ACIP
El Prat de Llobregat a 16 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 07/06/2013

07.06.2013


Compartir|       rss

Soria admet que el govern espanyol “tocarà” l'IVA. La modificació, com demana Brussel·les, anirà encaminada a passar productes del 4% al 10%. Ara.

Els proveïdors cobraran totes les seves factures pendents fins l'1 de juny. El Pla de Proveïdors de 2013 comença a l'octubre i s'aplicarà a les factures pendents de 2012 i a les que hi hagi fins l'1 de juny d'aquest any. Expansión.

El Govern abordarà la llei de caixes i el Pla sobre la Competitivitat del Comerç Minorista. El Govern té previst donar llum verda durant la reunió del Consell de Ministres d'avui al Projecte de Llei de caixes d'estalvis i fundacions bancàries i al Pla Integral de Suport a la Competitivitat del Comerç Minorista. Expansión digital.

Sindicats i empresaris demanen límits en l'abast de la llei de Transparència. Sindicats i empresaris es van mostrar ahir partidaris de sotmetre's a la nova llei de Transparència que es tramita al Congrés però van al·ludir a la necessitat de posar certs límits a l'hora d'exposar les entranyes de les seves comptabilitats. La Vanguardia.

Draghi aconsella a Espanya abaixar impostos i reduir la despesa. El BCE espera que el PIB caigui el 0,6% aquest any. Deixa la porta oberta a tot, però no concreta les mesures per reactivar el crèdit. Expansión.

Schaüble presenta el pla per a les pimes espanyoles al Bundestag. El ministre alemany de Finances, Wolfgang Schäuble, ha exposat aquest dijous davant la comissió pressupostària del Parlament plans per al programa de préstecs d'Alemanya a les pimes espanyoles destinat a impulsar el flux de crèdit a les empreses. El País digital.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar