ACIP
El Prat de Llobregat a 17 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 08/01/2013

08.01.2013


Compartir|       rss

Catalunya aconsegueix esmorteir la recessió gràcies a l'estirada de les exportacions. El sector exterior va ajudar a esmorteir el deteriorament de l'activitat econòmica a Catalunya l'any passat. Encara que les dades disponibles són encara parcials, està clar que el fet que les exportacions de mercaderies arribessin els 48.834,5 milions d'euros entre gener i octubre -amb un avanç del 5,2% respecte al mateix període de l'2011- va fer de contrapès davant la deficient evolució de la inversió i la demanda internes. La Vanguardia.

L'absentisme del sector privat supera per primera vegada al dels funcionaris. El percentatge d'empleats públics que van faltar al seu treball per malaltia, accident o incapacitat temporal s'ha situat, per primera vegada en la sèrie històrica, per sota de l'absentisme registrat entre els assalariats del sector privat, segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística. Només  l’1,75% de treballadors públics va faltar al seu lloc de juliol a setembre. Cinco Días.

La banca tindrà fins al 2019 per construir un matalàs d'1,7 bilions. Els supervisors internacionals flexibilitzen el calendari i les exigències d'efectiu de Basilea III, per no alterar l'"enfortiment ordenat" de la banca i impulsar la recuperació. Expansión.

Alemanya anuncia un “robust” creixement de la seva economia aquest any. L'Executiu alemany va confirmar ahir el refredament de la primera economia de la zona euro, que només va créixer un 0,75% el 2012, segons les primeres estimacions. El ministre d'Economia, Philipp Rösler, va vaticinar un "robust" creixement per a aquest any enmig de les crítiques dels analistes germànics, que demanen un gir radical en la política d'austeritat a la zona euro. Cinco Días.

CiU i ERC arrenquen prioritzant l'economia. El primer front de CiU i ERC, i on volen sumar més suports, serà per flexibilitzar el sostre de dèficit del 0,7%. Així ho va acordar la primera reunió de coordinació, que va impulsar el grup de treball econòmic. Ara.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar