ACIP
El Prat de Llobregat a 11 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 09/05/2013

09.05.2013


Compartir|       rss

La zona euro ultima un pla per reactivar el crèdit a les pimes. La zona euro ultima un pla per reactivar el crèdit a les petites i mitjanes empreses i rebaixar dràsticament els seus costos de finançament en països com Espanya o Itàlia. El programa pretén injectar capital a través del Banc Central Europeu, el Banc Europeu d'Inversions i els fons estructurals de la Comissió Europea. Cinco Días.

Rajoy s'aferra al seu paquet de reformes “sense dreceres” i rebutja un Pacte d'Estat. El president veu inviable un acord amb l'oposició: “Si és per retrocedir, jo prefereixo avançar”. Està disposat a debatre sobre propostes concretes. Expansión.

El sector del metall farà vaga el 23 de maig pels convenis. Els sindicats han decidit endurir la pressió per aconseguir la renovació dels convenis col·lectius que estan a punt de perdre la vigència i quatre sectors faran vaga el 23 de maig. Seran el del transport de mercaderies de la demarcació de Barcelona, que ja havia convocat per als dies 23 i 24, el del metall a tot Catalunya -el sector més important-, el del lleure educatiu i el de la neteja d'oficines i despatxos. Ara.

L'escola diu no a la Lomce i a les retallades. L'educació pública viurà avui una jornada de vaga i manifestacions en contra de les retallades i de la nova llei d'educació (Lomce). L'aturada està convocada a tot Espanya i en tots els nivells educatius. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar