ACIP
El Prat de Llobregat a 14 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 11/01/2013

11.01.2013


Compartir|       rss

Rajoy aplana el camí de les pimes per entrar a Algèria. La cimera entre el Govern d'Espanya i el d'Algèria va concloure amb el compromís d'aprofundir les relacions comercials per facilitar la internacionalització de les pimes d'ambdós països. El president del Govern, Mariano Rajoy, va apostar per intensificar els intercanvis amb un soci estratègic. Cinco Días.

Juncker renega de l'austeritat i demana “escoltar sobretot al Sud”. El president de l'Eurogrup assegura davant del Comitè d'Afers Econòmics de l'Eurocambra que té “molts dubtes” sobre el ritme dels ajustos. Expansión.

Draghi: “Els mercats estan tornant a la normalitat”.  El discurs d'ahir del president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi, va pivotar lleugerament cap a l'optimisme. Draghi va subratllar que els mercats financers estan recuperant poc a poc la normalitat, encara que va recordar que aquestes millores encara no s'estan traslladant a l'economia real.  Cinco Días.

La debilitat de França amenaça amb aprofundir la recessió a la Unió Europea. El Banc Central de França va estimar ahir que el PIB de la segona economia de la zona euro es va contraure un 0,1% en el quart trimestre de 2012 i que podria entrar en recessió el març de 2013. D'aquesta manera, tots els grans països que comparteixen la moneda única, excepte Alemanya, van tancar el passat exercici amb caigudes del PIB. Cinco Días.

CiU i ERC pacten que la declaració del Parlament inclogui l'Estat propi. La declaració sobiranista que el Parlament de Catalunya aprovarà en el primer ple ordinari de la legislatura, el 23 de gener, inclourà la pretensió de “fer efectiva la voluntat de constituir Catalunya en un nou Estat dins del marc Europeu “, segons han acordat els grups que formen la majoria, CiU i ERC. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar