ACIP
El Prat de Llobregat a 12 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 11/04/2013

11.04.2013


Compartir|       rss

Galleda d’aigua freda de la UE: fins ben entrat el 2014 veu Espanya en recessió. La Comissió Europea alerta de forts desequilibris en l’economia espanyola i reclama al Govern de Rajoy més reformes i abaratir l’acomiadament. La Vanguardia.

Rajoy també posa deures a la UE.  El president no està disposat a escoltar només reclamacions dels socis comunitaris. Demana al Congrés “major intensitat” en el redisseny de la Unió Europea. Expansión.

Lagarde demana a la UE que sanegi els bancs o els tanqui si cal. La directora del Fons Monetari Internacional (FMI) va dir que “la prioritat ha de ser de continuar sanejant el sistema bancari recapitalitzant-lo, reestructurant-lo i , si cal, tancant determinades entitats”. La Vanguardia.

Mas descarta uns comptes maquillats. La Generalitat de Catalunya rumia com tancar els pressupostos per enguany a l’espera que l’executiu central li digui fins on li flexibilitzarà l’objectiu de dèficit, que actualment és del 0,7%, una marca complicada per quadrar la caixa. Montoro calma els ‘barons’ del PP amb la promesa que no hi perdran amb un dèficit a la carta. Ara.

El Carec planteja el rescat de l'economia espanyola. El consell assessor d'Artur Mas no pretén precipitar “la petició d'auxili financer pel Govern”, però lloa les seves bondats en cas de crisi. Expansión.

El Prat tanca el primer trimestre en vermell per la caiguda del passatge nacional. L’Aeroport de Barcelona registra 6,55 milions de passatgers entre gener i març, un 4,7% menys. Els usuaris de vols espanyols es desplomen un 14%. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar