ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 12/02/2013

12.02.2013


Compartir|       rss

El Govern veu fonaments per relaxar l'objectiu de dèficit. El secretari d'Estat per a la Unió Europea, Íñigo Méndez de Vigo, va assegurar ahir que veu fonaments perquè la Comissió Europea relaxi els objectius de dèficit a Espanya, ja que les xifres actuals es van fixar partint d'unes previsions econòmiques que van resultar ser massa optimistes. Cinco Días.

El dèficit del Govern es va desviar unes set dècimes el passat mes de desembre. La Generalitat podria haver registrat un desviament del dèficit de fins a 0,76% punts al desembre. Expansión.

L'OCDE veu una tímida recuperació de la crisi de l'eurozona. La bretxa de la recuperació segueix obrint-se en el món desenvolupat i està creant dos blocs: d'una banda hi ha els estats que comencen a treure el cap i de l'altra, els que encara segueixen al pou de la crisi. Encara queda un bon tros fins que el creixement sigui general. Expansión.

El BCE pressiona Berlín perquè no compliqui el rescat de Xipre. El banc adverteix que la fallida de l’illa desestabilitzaria tota la zona euro. La Vanguardia.

Catalunya i València exigeixen la doble via de l’eix mediterrani. La ministra de Foment, Ana Pastor, va poder comprovar ahir a València que les patronals de Catalunya, València, Múrcia i les Illes Balears continuen volent el corredor mediterrani de doble plataforma, cada una amb dues vies per a passatgers i mercaderies. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar