ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 12/03/2013

12.03.2013


Compartir|       rss

El Govern renegocia amb la banca el crèdit a proveïdors. El Tresor demana a la banca que rebaixi el cost del préstec per la millora del mercat per als 2.628 milions que no s'han usat. Expansión.

Guindos coordinarà la banca pública perquè doni crèdit. El Govern busca assessor per fixar l'estratègia a seguir amb les entitats nacionalitzades. Expansión.

Mas-Colell avisa que sense “un dèficit raonable” no hi haurà pressupost. El conseller reclama un altre pla de proveïdors i l'ampliació del fons de liquiditat. La Vanguardia.

Catalunya exporta un 12% més d’alta tecnologia fora de la Unió Europea. Les exportacions de productes d'alt contingut tecnològic van augmentar un 3,1% interanual durant 2012, fins als 5.282 milions d'euros, gràcies a un increment del 12% de les vendes fora de la Unió Europea, que ja són gairebé la meitat del total i sumen 2.493 milions. Expansión.

L'ajust salarial i la retirada de la paga de Nadal desplomen els costos laborals. El cost salarial per hora treballada es va desplomar un 3,1% en l'últim trimestre del 2012, la major caiguda des que existeix aquesta estadística (any 2000). Cinco Días.

El ministeri de Foment diu que el corredor mediterrani és prioritari. La ministra de Foment, Ana Pastor, va afirmar ahir que el corredor mediterrani és la “gran prioritat en aquest moment” per al Govern, després de signar un acord amb França, Itàlia, Hongria i Eslovènia per avançar en el transport de mercaderies en aquest eix. El Economista.

Les grans empreses no pagaran quota a les Cambres de Comerç. La imminent Llei de Cambres preveu que no es recuperi en cap cas la quota que les companyies pagaven a aquestes entitats fins que el Govern de Zapatero la va suprimir en 2011. Les Cambres s'han de finançar només mitjançant el cobrament de serveis a les companyies. Rebran una línia ICO de 100 milions per afrontar la seva transformació. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar