ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 12/07/2013

12.07.2013


Compartir|       rss

Indústria imposa una nova retallada a elèctriques i renovables. L'Estat aportarà menys de mil milions per tapar el forat del sector. Davant d'això, el Consell de Ministres aprova avui fortes retallades a les empreses, i obre la via a pujar la llum. Expansión.

El Senat elimina la 'barra lliure' de morositat de les constructores. El Senat va tancar ahir l'aixeta legal que permetia a les constructores -un dels col·lectius més morosos- pactar amb els seus proveïdors, sense cap cost, terminis de pagament superiors al límit de 60 dies que estableix la Llei de Morositat. Expansión.

La troica aprova els plans de negoci de la banca fins al 2015. Les autoritats consideren “satisfactoris” els informes sol·licitats a 16 bancs, així com la revisió global dels mateixos realitzada pel Banc d'Espanya. Expansión.

Guindos explicarà l'evolució de l'ocupació el dia 25 al Congrés. El ministre d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, explicarà el proper dia 25 l'evolució de les dades d'ocupació en el segon trimestre al Congrés, coincidint amb la publicació de l'enquesta de població activa (EPA) d'aquest període. Cinco Días.

Espanya, entre els països europeus amb més caiguda de l'ocupació sènior. A Espanya, només el 43,9% de les persones majors de 55 anys té una feina, segons dades al tancament de l'any passat. Aquest percentatge és lluny de la mitjana dels estats de la Unió Europea, on aquesta xifra era del 48,9% al desembre de 2012.  Cinco Días.

La crisi i la reforma laboral redueixen l'absentisme.  La taxa baixa un punt en un any, fins al 3,8%, perquè l'elevat atur fa que la gent tingui por de perdre la feina si accepta una baixa. També hi ajuden canvis normatius com ara la retirada dels complements per malaltia. El Punt / Avui.

Els concursos de creditors augmenten un 25% fins al juny. Els jutjats mercantils catalans declaren 973 suspensions de pagaments en el primer semestre. La majoria afecten el sector de la construcció. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar