ACIP
El Prat de Llobregat a 25 de Febrero de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del dia 12/11/2012

13.11.2012


Compartir|       rss

Dilluns, 12 de novembre de 2012

L’Executiu revisarà la prestació d’atur dels autònoms. El Ministeri d’Ocupació revisarà la prestació per cessament de l’activitat dels autònoms, l’equivalent a l’atur dels assalariats, amb l’objectiu de simplificar els requisits d’aquest ajut. Expansión.

La banca alerta que paralitzar els desnonaments dispararà la morositat. Les entitats financeres asseguren que una reforma abrupta de la legislació relativa a les execucions hipotecàries endurirà l’accés al crèdit i elevarà encara més l’exigència de provisions. Expansión.

Rajoy demanarà suport als líders llatinoamericans per fer front a la crisi a la XXII Cimera Iberoamericana de Cadis. El president de la Comissió Europea participarà a les reunions. Argentina podria enviar el seu vicepresident i es descompta l’absència d’Hugo Chávez i Raúl  Castro. Expansión.

L'Eurogrup confirmarà avui que Espanya compleix les condicions per l'ajuda a la banca. Els ministres de Finances de l'eurozona confirmaran avui, previsiblement, que Espanya està complint amb les condicions exigides en el marc del programa d'ajuda financera a la banca, tot i que encara no desemborsaran el primer tram d'ajuda, segons van assenyalar divendres fonts comunitàries. Expansión.

Diumenge, 11 de novembre de 2012

El Ministeri de Foment comença amb Aena les retallades a la gran empresa pública. L’organisme materialitza l’acomiadament de 1.600 empleats als aeroports deficitaris. La Vanguardia.

Dissabte, 10 de novembre de 2012

L’Eurogrup ajorna decisions amb els mercats en tensió creixent. Aquest dilluns, els ministres d’Economia de la zona euro “discutiran detalladament sobre Grècia, molt menys detalladament sobre Espanya i encara menys sobre Xipre”, va explicar un alt càrrec europeu, mentre la calma que ha dominat els mercats s’evapora lentament. La Vanguardia.

L’OCDE preveu que Espanya creixerà a un ritme anual de l’1,7% fins el 2060. L’Informe de la institució sobre perspectives de creixement a llarg termini contempla un menor creixement per a Espanya que la mitja dels països desenvolupats.  Expansión.

L’economia xinesa superarà aquest any la de la zona euro. Els gegants asiàtics lideraran el creixement econòmic fins el 2030. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017


L´AJUNTAMENT DEL PRAT DESTINARÀ 4.000.000 D´EUROS A FINANÇAR MESURES DE SUPORT A LA CONTRACTACIÓ I POLÍTIQUES ACTIVES 05.04.2017


Premis Delta 2016 - 2017 28.03.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar