ACIP
El Prat de Llobregat a 21 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del dia 12/11/2012

13.11.2012


Compartir|       rss

Dilluns, 12 de novembre de 2012

L’Executiu revisarà la prestació d’atur dels autònoms. El Ministeri d’Ocupació revisarà la prestació per cessament de l’activitat dels autònoms, l’equivalent a l’atur dels assalariats, amb l’objectiu de simplificar els requisits d’aquest ajut. Expansión.

La banca alerta que paralitzar els desnonaments dispararà la morositat. Les entitats financeres asseguren que una reforma abrupta de la legislació relativa a les execucions hipotecàries endurirà l’accés al crèdit i elevarà encara més l’exigència de provisions. Expansión.

Rajoy demanarà suport als líders llatinoamericans per fer front a la crisi a la XXII Cimera Iberoamericana de Cadis. El president de la Comissió Europea participarà a les reunions. Argentina podria enviar el seu vicepresident i es descompta l’absència d’Hugo Chávez i Raúl  Castro. Expansión.

L'Eurogrup confirmarà avui que Espanya compleix les condicions per l'ajuda a la banca. Els ministres de Finances de l'eurozona confirmaran avui, previsiblement, que Espanya està complint amb les condicions exigides en el marc del programa d'ajuda financera a la banca, tot i que encara no desemborsaran el primer tram d'ajuda, segons van assenyalar divendres fonts comunitàries. Expansión.

Diumenge, 11 de novembre de 2012

El Ministeri de Foment comença amb Aena les retallades a la gran empresa pública. L’organisme materialitza l’acomiadament de 1.600 empleats als aeroports deficitaris. La Vanguardia.

Dissabte, 10 de novembre de 2012

L’Eurogrup ajorna decisions amb els mercats en tensió creixent. Aquest dilluns, els ministres d’Economia de la zona euro “discutiran detalladament sobre Grècia, molt menys detalladament sobre Espanya i encara menys sobre Xipre”, va explicar un alt càrrec europeu, mentre la calma que ha dominat els mercats s’evapora lentament. La Vanguardia.

L’OCDE preveu que Espanya creixerà a un ritme anual de l’1,7% fins el 2060. L’Informe de la institució sobre perspectives de creixement a llarg termini contempla un menor creixement per a Espanya que la mitja dels països desenvolupats.  Expansión.

L’economia xinesa superarà aquest any la de la zona euro. Els gegants asiàtics lideraran el creixement econòmic fins el 2030. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar