ACIP
El Prat de Llobregat a 21 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del dia 13/11/2012

13.11.2012


Compartir|       rss

Guindos demana un ajust gradual perquè l'austeritat danya més del previst. Espanya demana més oxigen a la Unió Europea. El ministre d'Economia, Luis de Guindos, va assegurar ahir que les mesures d'ajust estan tenint un impacte més negatiu a curt termini del previst inicialment, i va instar les autoritats europees a tenir-ho en compte. De Guindos ha fet aquestes declaracions a la Comissió d'Afers Econòmics del Parlament Europeu, just abans de reunir-se amb els ministres d'Economia de l'euro (Eurogrup), que es van veure ahir les cares a Brussel·les. Expansión.

La zona de l'euro seguirà deprimida, adverteix l'OCDE. L'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) va publicar ahir el seu termòmetre mensual per veure com avancen les economies més desenvolupades del món. Les dades de setembre preveuen poca activitat a Europa, encara que sí veuen senyals d'estabilització als Estats Units o la Xina. Expansión.

Govern, PSOE i banca paralitzen els desnonaments per la via ràpida. Executiu i socialistes arriben a un acord en les qüestions fonamentals. Les entitats es comprometen a no desallotjar ningú en els dos pròxims anys. Els acords es portarien a terme al proper Consell de Ministres. Cinco Días.

CCOO i UGT busquen el suport europeu per a la vaga general. Espanya, Portugal, Itàlia i Grècia coincideixen per primera vegada en la convocatòria de jornades d'atur. El dispositiu del Govern se centrarà a la Moncloa i Interior. Expansión.

Grècia aprova retallades encara més dràstiques per desbloquejar el crèdit. Els creditors de Grècia -la troica composta pel Banc Central Europeu, la Comissió Europea i el Fons Monetari Internacional- han elaborat un esborrany per concedir-li una carència de dos anys perquè el país pugui complir amb els seus radicals objectius de reducció de deute. La Vanguardia.

Els grups familiars resisteixen la crisi. Les empreses familiars miren al futur, si no amb optimisme, almenys amb certa confiança. Segons l'Enquesta mundial de l'empresa familiar el 2012, elaborada per PwC entre gairebé 2.000 empresaris de 30 països, aquests grups resisteixen millor la crisi que altres companyies i tenen una capacitat més gran que la resta del teixit econòmic per captar les oportunitats que genera de la actual situació. Expansión.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar