ACIP
El Prat de Llobregat a 20 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 14/05/2013

14.05.2013


Compartir|       rss


La Comissió Europea demana a Espanya que rebaixi els impostos a les pimes. Brussel·les defensa que el Govern modernitzi el sector turístic i doni suport a l’activitat de les petites i mitjanes empreses rebaixant impostos i facilitant el crèdit. La Vanguardia digital.

Brussel·les irromp en la reforma laboral i exigeix ​​al Govern el contracte únic. El comissari d'Ocupació, László Andor, sosté que un “contracte únic obert” acabaria amb la divisió entre treballadors indefinits “molt protegits” i temporals “molt precaris”. Expansión.

Rajoy, “molt satisfet” amb el resultat de la reforma laboral. Espanya i Portugal reclamen a la UE accelerar la unió bancària. Cinco Días.

París i Berlín prometen un 'new deal' per combatre l'atur juvenil. Alemanya i França preparen un pla d'ocupació juvenil valorat en 60.000 milions d'euros per al període 2014-2020, segons va indicar ahir el president del Banc Europeu d'Inversions, Werner Hoyer. La proposta arriba després de la recent alarma de Brussel·les, que va demanar la intervenció urgent de totes les autoritats, nacionals i comunitàries, per reduir una taxa d'atur de més del 25% en el conjunt de la UE i per sobre del 50% a països com Espanya i Grècia. Cinco Días.

El Banc d'Espanya avisa de la “manca de demanda solvent” del crèdit. 2013 seguirà sent “difícil” per a la banca, alerten fonts del Banc d'Espanya, que demanen prudència a l'hora d'obrir l'aixeta del crèdit. Falta demanda solvent del crèdit, pel que “no es pot obligar a donar crèdits als bancs”, adverteixen aquestes mateixes fonts. Cinco Días.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar