ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 141/01/2013

14.01.2013


Compartir|       rss

Dilluns, 14 de gener de 2013

El Govern intensificarà el seu afany reformista amb dotze noves lleis. L'Executiu espanyol té a sobre de la taula una dotzena d'esborranys de projectes de llei que vol portar al Congrés en els sis primers mesos de l'any. La Vanguardia.

L'ICO posarà 22.000 milions aquest any a disposició de les empreses. L'Institut de Crèdit Oficial (ICO) ha compromès 22.000 milions d'euros per posar a disposició de les empreses a través de les seves línies de mediació, segons assenyala el president de la institució, Román Escolano. Cinco Días.

El 65% dels crèdits i avals de l'ICF, a pimes. Autònoms, microempreses i firmes de fins a 50 milions d'euros de vendes representen ja gairebé dos terços del volum de crèdits i avals concedit per l'Institut Català de Finances, en detriment de les grans empreses. Expansión.


La CE llança el pla d'emprenedors 2020. El Pla té com a objectius prioritaris l'estímul a l'educació empresarial i l'accés al finançament, a més d'intensificar el suport a les empreses emergents basades en el web, facilitar la transferència a la propietat de les empreses i fomentar la segona oportunitat per als emprenedors . El Economista.

El debat sobre canvis en la jubilació arrenca amb un fort rebuig. Les negociacions entre els grups polítics sobre els canvis en jubilacions parcials i anticipades que vol introduir el Govern començaran aquesta setmana, tot i que el Partit Popular es trobarà amb el rebuig generalitzat de l'oposició al Congrés. La Vanguardia.

Menys impostos i més inversió directa en el Conveni Espanya-EUA. Montoro i l'ambaixador dels EUA, Alan D. Solomont, signaran avui un nou conveni per evitar la doble imposició entre Espanya i Estats Units que actualitza el text vigent, que data de 1990. Expansión.

Diumenge, 13 de gener de 2013

La Seguretat Social compra un 10% del deute espanyol. El Fons de Reserva de la Seguretat Social ja controla un 10% del deute espanyol en circulació i frega el límit legal, que és de l'11%. El fons concentra les compres en els bons a 10 anys per tenir més seguretat. Ara.

Dissabte, 12 de gener de 2013

Les pimes s'enfonsen en la crisi: la banca els concedeix un 66% menys de préstecs. Les entitats auguren, almenys, un altre any de congelació del finançament a les petites empreses. El Economista.

La pujada dels salaris és la més baixa de la història. La disminució dels ingressos i la destrucció massiva d'ocupació estan provocant un terratrèmol en la negociació col·lectiva. L'augment salarial mitjà pactat en conveni el darrer any va ser del 1,31%. Es tracta de la pujada més moderada des dels temps de la Transició a la democràcia, a més d'una forta pèrdua de poder adquisitiu per als treballadors. Expansión.

Els inversors internacionals tornen al mercat espanyol. La borsa puja un 6,1% l'any i la prima es redueix a la meitat respecte als màxims. La Vanguardia.

La UE critica les incoherències de l'FMI sobre l'austeritat. Rehn discrepa amb el Fons sobre el ritme de l'ajust fiscal i demana retallades. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar