ACIP
El Prat de Llobregat a 14 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 17/01/2013

17.01.2013


Compartir|       rss

El Govern proposa rebaixar cotitzacions per als joves. El Ministeri d'Ocupació ha proposat als agents socials retocar tres tipus de contractes per facilitar l'ocupació dels joves. Es tracta del contracte a temps parcial, eventual i de pràctiques. El canvi més important és la rebaixa de cotitzacions socials. La reducció podria arribar al 75% de la quota en el primer any. La Vanguardia.

El Govern apujarà l'IVA sanitari del 10% al 21% per complir amb Brussel·les. El Tribunal de Justícia de la Unió Europea obligarà a Espanya a elevar l'IVA dels productes sanitaris onze punts. Les empreses proveïdores calculen que l'alça suposarà una pèrdua del 15%. Expansión.

L’aixeta, ben tancada. Conscients de la dificultat que se’ls concedeixi un préstec, només una de cada quatre pimes s’adreça a la banca per finançar-se. La meitat dels empresaris han d’aportar garanties personals per obtenir un crèdit. Així ho constata un estudi de les cambres de comerç fet públic ahir. El Punt / Avui.

Indústria tanca un any turístic de rècord i anuncia que 2013 serà millor. Les arribades d'estrangers van créixer un 3% i la despesa total va pujar el 5,9%. El turisme ha tornat a confirmar-se com el primer motor de l’economia espanyola marcant un nou rècord en la despesa turística. El Economista.

Alemanya rebutja els plans d'estímul sol·licitats per Rajoy. El ministre alemany d'Economia, Philipp Rösler, va rebutjar ahir que Alemanya aprovi nous plans d'estímul econòmic per ajudar a la recuperació dels Estats en crisi de la zona euro, tal com havia sol·licitat el dia abans el president del Govern, Mariano Rajoy, en una entrevista a Financial Times. Cinco Días.

L'Europa surt al rescat de les autonomies. L'Eurocambra aprova un informe que reclama un repartiment “just” de les retallades entre tots els nivells d'administració i alerta que rebaixar el dèficit és més difícil sense ingressos propis. Ara.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar