ACIP
El Prat de Llobregat a 16 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 17/05/2013

17.05.2013


Compartir|       rss

El Govern de Rajoy diu que ha recuperat el diàleg amb els agents socials. El Govern i els agents socials van acordar coordinar la seva actuació davant les institucions europees per forçar un canvi de rumb cap a una política d’estímuls a l’activitat econòmica i la creació d’ocupació. La Vanguardia.
 
Canvis fiscals i financers per revitalitzar les empreses espanyoles. La Llei d’Emprenedors ja té polida fins a l’última lletra i serà aprovada en els propers dies pel Consell de Ministres. A més d’introduir el criteri de caixa en l’IVA, la futura norma també contempla avantatges fiscals per a la creació de companyies. Els empresaris tindran més facilitats per emetre deute i refinançar-se. Expansión.

Més discrecionalitat perquè les administracions contractin pimes. La futura Llei d’Emprenedors també contempla que el sector públic elevi de 350.000 a 500.000 el mínim per a licitar contractes d’obres i de 120.000 a 200.000 euros per a contractes de serveis. Expansión.

La polèmica reforma educativa arriba avui al Consell de Ministres. La llei de millora de la qualitat educativa (Lomce) rebrà avui el vistiplau del Consell de Ministres. Així ho va confirmar ahir, des de Brussel·les, el màxim responsable d’aquesta reforma educativa, el ministre José Ignacio Wert. La Vanguardia.

La meitat de les autonomies, en superàvit. Vuit de les disset autonomies van tancar el primer trimestre de l’any amb més ingressos que despeses, és a dir, amb superàvit. Catalunya no n’és una, ja que va enregistrar un dèficit del 0,21%. Ara.

El Govern vol mantenir l’ample ibèric en el corredor mediterrani. La Generalitat reclama a Foment que la connexió ferroviària entre Tarragona i Castelló inclogui tant l’ample ibèric de via com l’europeu. El Govern sol·licita al ministeri que respecti el projecte inicial. Ara.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar