ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 18/03/2013

18.03.2013


Compartir|       rss

Dilluns, 18 de març de 2013

Ultimàtum del Govern a les Comunitats Autònomes perquè desbloquegin els convenis. Ocupació arbitrarà en els conflictes dels convenis col·lectius d'àmbit regional si en tres mesos les autonomies no han creat els seus propis organismes d'arbitratge. Expansión.

El mercat exterior crearà 12.500 llocs de treball anuals. Les vendes a l'estranger de la indústria de la construcció espanyola creixen a un ritme mitjà del 10% anual des del 2010. Això permetrà crear 12.500 llocs de treball cada any començant per l'any 2013. Ara.

El BCE com a supervisor bancari únic. La greu crisi financera que es va iniciar l'estiu de 2007 ha posat en evidència les mancances i necessitats del sistema financer europeu. La unió monetària requereix una unió bancària, amb un supervisor únic en mans del BCE. Expansión.

Xipre posa punt final a la banca davant els problemes per aprovar el rescat. El particular mecanisme de rescat aprovat per Europa per Xipre ha despertat la indignació a l'illa mediterrània i complicat seva aprovació parlamentària, prevista per ahir. El Govern, que necessita aliats al Parlament, ha endarrerit a avui la votació i el Banc Central ha decretat que els bancs seguiran tancats almenys fins dimecres (avui és festiu a Xipre). Cinco Días.

Diumenge, 17 de març de 2013

Mas reuneix el Govern i fixa un pla davant la situació d’ “emergència”. La reunió es va celebrar dissabte a Pedralbes amb l’objectiu de trencar la sensació de bloqueig. El president ordena obrir totes les vies de diàleg possible amb el Govern espanyol. L’Executiu concertarà les seves polítiques amb la societat civil davant la inhibició dels partits. La Vanguardia.

Xipre confisca els dipòsits per pagar el rescat. La UE prestarà 10.000 milions a l'illa però es confisca entre el 6,75% i el 9,99% dels diners en comptes bancaris. La Vanguardia.

Dissabte, 16 de març de 2013

Les prejubilacions seran més cares a partir l'1 d'abril.  El Consell de Ministres va aprovar divendres un Reial Decret que endureix les prejubilacions. Seran més inaccessibles per als treballadors i més cares per a les empreses. No obstant això, el període transitori que preveu la nova norma respectarà els acords signats abans de l'1 d'abril, el que dóna un termini de dues setmanes a les empreses per fer amb més marge els seus ajustos laborals. La Vanguardia.

Autonomies i Govern debaten dijous els nous objectius de dèficit. En el Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF), que se celebrarà dijous que ve, el Govern i les comunitats autònomes debatran els nous objectiu de dèficit, que es permetran a cada Autonomia per al present exercici. Dos temes que també estaran en primer pla seran la creació d'un grup de treball per modificar el finançament autonòmic i la revisió del pla per reduir el nombre d'empreses públiques. La Vanguardia.

El deute públic augmenta en 150.000 milions el 2012 fins al 84% del PIB. Les comunitats autònomes protagonitzen el major increment entre les Administracions Públiques, amb un 31% més. Expansión.

L'Estat espanyol és el soci europeu que més ha retallat els sous durant el 2012. Espanya és el país de la Unió Europea on més cauen els salaris. Segons l'oficina d'estadística comunitària, l'any passat els sous espanyols van baixar un 5,3%, mentre que a Europa creixien un 1,4%. Ara.




:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017







Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar