ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 18/06/2013

18.06.2013


Compartir|       rss

Montoro diu que no gravarà més la gasolina i suggereix alces en el tabac i l'alcohol i assegura que la recaptació de maig apunta a la fi de la recessió per juny.  El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha avançat aquest matí que d'entre els pròxims moviments fiscals que té previst el seu gabinet no contemplen una major càrrega tributària per la gasolina; també ha apuntat que aquesta setmana s'anunciarà la reforma de l'Administració. Cinco Dias i Expansión.

Les pimes paguen el doble pel crèdit. La fisura del cost de finançament entre les grans i les petites empreses espanyoles es dispara fins al 105% i la diferència entre Espanya i Alemanya segueix creixent. El País.

La Comissió debatrà demà el pla per reactivar el crèdit a les pimes espanyoles. El pla involucra al Banc Central Europeu i al Banc Europeu d'Inversions perquè tractin de reactivar el crèdit a les pimes del sud d'Europa, especialment a les espanyoles i les italianes. Expansión.  

Radiografia en 10 punts sobre la sequera del crèdit. Només dos de cada deu autònoms que han sol·licitat finançament a una entitat l'han obtingut sense dificultat. El Periódico.

Renfe manté la gestió de Rodalies amb una inversió de 165 milions. El contracte firmat aquest dilluns entre Foment i la Generalitat venç al 2015 i obliga a l'operador a millorar el seu servei, a més a més habilita al govern català a penalitzar la companyia i revocar l'acord en cas dincumpliment. La Vanguardia.

Les comunitats registren un dèficit de 2.797 milions fins l'abril. Hisensa reitera la seva intenció d'establir un objectiu d'estabilitat diferent per cada comunitat. Catalunya va registrar un dèficit del 0,48% del seu PIB. Cinco Dias.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar