ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 19/03/2013

19.03.2013


Compartir|       rss


L’Eurogrup demana a Xipre que alliberi dels imposts als petits estalviadors. Els ministres de finances de la zona euro van donar més flexibilitat a Xipre i van assegurar que relaxaran la penalització als clients amb menys de 100.000 euros en comptes i dipòsits. Expansión.

Els mercats encaixen el cop del rescat xipriota amb caigudes moderades. L’Ibex perd un 1,29% mentre la prima escala vuit punts en cloure la jornada. La Vanguardia.

Brussel·les anima les empreses a seguir baixant preus i salaris. Les 50 primeres empreses europees van rebre ahir un missatge clar: han d'aprofundir en les rebaixes de sous i preus per seguir guanyant competitivitat. Aquesta és la recepta imposada des de Brussel·les per accelerar la sortida de la crisi i tornar a generar activitat i ocupació. Cinco Días.

Mas-Colell veu “ben enfocada” la negociació per flexibilitzar el dèficit. Homs avisa que el diàleg amb el Govern espanyol no implica “renunciar a la identitat”. La Vanguardia.

El segon trimestre pot baixar o congelar-se la factura elèctrica. La revisió d’abril depèn dels peatges i de la subhasta. La Vanguardia.

Sabadell pren la davantera en la concessió de crèdits ICO. Segons les últimes estadístiques publicades per l'organisme públic, les oficines de Sabadell han intermediat el 30,52% de tots els préstecs ICO concedits des de començament d'any. En total, el banc que presideix Josep Oliu ha formalitzat operacions per import de 308.530 milions d'euros. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar