ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 19/06/2013

19.06.2013


Compartir|       rss

Acord de sindicats i patronals per desbloquejar els convenis. Patronals i sindicats catalans van acordar ahir que la Generalitat pugui desencallar els convenis col·lectius a Catalunya si ambdues parts ho pacten prèviament. Els organismes encarregats de buscar el consens seran el Consell de Relacions Laborals, en primera instància, i, en cas de bloqueig, el Tribunal Laboral de la Generalitat. Expansión.

El Govern de la Generalitat executa la primera pujada d'impostos de l'any sense pressupost. La taxa per la compra d'habitatges de segona mà s'incrementa del 8% al 10%. La Vanguardia.

El Govern central endarrereix el repartiment del dèficit entre les autonomies.  No hi haurà repartiment del dèficit fiscal entre les comunitats autònomes fins juliol. El Govern espanyol es va donar un mes de termini, el de juny, per improvisar un acord sobre la distribució de la xifra de dèficit, davant les discrepàncies entre les comunitats. Però aquest mes s'amplia ara pel Govern fins juliol amb l'excusa que l'Ecofin, que ha d'aprovar definitivament l'ampliació del dèficit d'Espanya al 6,5, ha patit també un retard del 21 al 29 de juny. La Vanguardia.

El Govern pressionarà les autonomies per centralitzar els serveis públics. L'Executiu espanyol ha elaborat una auditoria de més de 2.000 folis. La conclusió: sobren empreses públiques, cal aprimar més l'estructura de l'Estat i simplificar la legislació espanyola. Expansión.

Foment ultima el conveni per licitar “en breu” la connexió amb el port. El Ministeri de Foment i la Generalitat materialitzaran properament el conveni que permetrà, d'una vegada per totes, licitar els accessos definitius al port de Barcelona, tant viaris com ferroviaris. La Vanguardia.

Acord contra l'evasió fiscal. Els països rics anuncien mesures davant l'abús de les multinacionals. La Vanguardia.

Els costos laborals continuen a la baixa. El cost laboral per treballador va baixar en el primer trimestre de l'any a Catalunya un 1,1% respecte al mateix període de l'any anterior, una variació atribuïble, sobretot, als menors costos salarials (-1,4%). Expansión.

Fainé avisa a Rajoy que les exigències a la banca frenen el crèdit a empreses. El president de Caixabank al·lega l'agobi del sector financer per la necessitat d'augmentar les provisions. Rajoy recalca la seva preocupació. Expansión.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar