ACIP
El Prat de Llobregat a 21 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del dia 19/10/2012

19.10.2012


Compartir|       rss

Hollande precipita una reunió amb Merkel i Monti per accelerar el rescat d'Espanya. Els caps d'Estat i de Govern de la UE, reunits ahir i avui a Brussel·les, no van debatre formalment sobre el rescat espanyol, però Hollande va promoure una reunió per tractar l'assumpte amb Merkel i Monti. Expansión.

Les exportacions catalanes mantenen el seu ritme alcista i creixen un 6,4% fins a l'agost. Les exportacions catalanes han crescut un 6,4% durant els primers vuit mesos de l'any. El valor total de les vendes a l'exterior entre gener i agost s'ha situat en 38.485,5 milions d'euros, que es contraposen a la disminució de les importacions en un 2,5%, xifrades en 46.390 milions d'euros. Amb això, el dèficit comercial en aquest període se situa en els 7.904,5 milions, segons dades avançades ahir per l’Icex. Expansión.

El Govern combatrà els “abusos” del comerç amb multes de fins a un milió. El Consell de Ministres té previst aprovar avui la Llei de la cadena alimentària, que lluita contra les “pràctiques contràries a la competència”de la indústria i la gran distribució, que, segons el text, distorsionen el mercat. Expansión.

Linde reuneix la banca perquè entri en el capital del banc dolent. El Banc d'Espanya i el Ministeri d'Economia no volen que el banc dolent, l'instrument que estan a punt de crear per sanejar d'una vegada per totes el sector financer, descarrili abans de començar a caminar. Per això, dimecres passat, Luis María Linde i Fernando Restoy, governador i subgovernador del Banc d'Espanya, respectivament, van citar als presidents dels set grups bancaris que van aprovar les proves de solvència de la consultora Oliver Wyman, per convidar-los a participar en el capital. La Vanguardia.

El PSC, ERC i ICV secundaran la vaga en plena campanya. La convocatòria d'una vaga general contra les retallades de Mariano Rajoy en plena campanya de les autonòmiques ha obligat a canviar de plans als partits d'esquerra de l'arc parlamentari català. El PSC, ERC i ICV-EUiA van anunciar ahir que suspendran els actes previstos per al 14 de novembre. CiU i el PP mantindran les seves agendes. El Periódico de Catalunya.

L'Estat ha pagat en carreteres el 9,7% del total promès en 6 anys. L'Estat es va comprometre a invertir 2.500 milions en sis anys a les carreteres catalanes. D'aquells diners, només se n'han executat un 9,7%. La N-II és l'exemple més clar d'aquesta falta d'inversió. Ara.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar