ACIP
El Prat de Llobregat a 14 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del dia 19/11/2012

19.11.2012


Compartir|       rss

Dilluns, 19 de novembre de 2012

Fi al pagament en efectiu de més de 2.500 euros. A partir d'avui queden prohibits aquests pagaments si intervé un empresari o professional. El límit serà de 15.000 euros quan el comprador sigui estranger. S'exclouen els ingressos realitzats en entitats de crèdit. Expansión.

El pla de pagament a proveïdors no va cobrir 223.982 factures. Els empresaris espanyols que operen com a proveïdors de les administracions públiques van decidir no incloure en el pla de pagament posat en marxa pel Ministeri d'Hisenda a principis d'any un total de 223.982 factures, que sumen més de 527 milions d'euros. Expansión.

El Govern restarà dels pagaments a les autonomies deutes a proveïdors. El PP inclou una esmena en els pressupostos del proper any perquè l'Executiu pugui retenir els pagaments pendents en centrals de compres de les transferències autonòmiques. Expansión.  

Canvia la llei de l'IVA perquè la banca no defraudi amb la dació en pagament. El Govern ha utilitzat la Llei de Lluita contra el Frau que va entrar en vigor el passat 31 d'octubre per modificar la Llei de l'IVA i evitar que els bancs utilitzin la dació en pagament amb la finalitat de defraudar a Hisenda. Expansión.

Catalunya, la tercera comunitat amb major augment de salaris. A Catalunya, els salaris van créixer un 1,6% de mitjana en el segon trimestre d'aquest 2012, tres dècimes més del que ho havien fet a la resta d'Espanya. En el cas català, l'alça de l’1,6% ha provocat que el sou mig abasti els 1.756 euros mensuals, més de cent euros per sobre del salari mitjà espanyol (1.640), encara que a certa distància dels sous que es paguen a País Basc (1.937) i a Madrid (1884). La Vanguardia.

Les raons econòmiques del dret a decidir marquen el debat de candidats. Els arguments econòmics del dret a decidir van centrar el debat a set entre els candidats a la presidència de la Generalitat, emès ahir a la nit per la ràdio i la televisió públiques de Catalunya. El moderador, Ramon Pellicer, va plantejar el debat en dues parts, una referida a la relació Catalunya-Espanya i una altra centrada en les polítiques contra la crisi. La Vanguardia.

Diumenge, 18 de novembre de 2012

Mas contacta amb CCOO i UGT després de la vaga. El president de la Generalitat i candidat a la reelecció, Artur Mas, va cridar el passat dijous (el dia després de la vaga general) als líders de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, i d'UGT Josep Maria Álvarez. Va ser el governant de més alt nivell que va conversar amb els representants dels treballadors hores després que finalitzés la jornada de protesta, van explicar fonts coneixedores de les converses. La Vanguardia.

Empreses: solucions urgents. Les diferències programàtiques entre partits pel que fa a la política d'ajuda a les empreses són més petites del que, a priori, caldria esperar. Els elements compartits tenen a veure amb la necessitat d'impulsar una nova política industrial, afavorir la internacionalització i les exportacions, apostar per determinats sectors productius, estimular la creació d'empreses i buscar mecanismes de finançament de l'activitat productiva. Les diferències es concentren sobretot en la naturalesa dels estímuls que cal aplicar. Ara.

Dissabte, 17 de novembre de 2012

Espanya veu perillar 20.000 milions en el nou pressupost de la UE. Males dades per a Espanya en la negociació del nou pressupost de la UE, en vigor entre el 2014 i el 2020. Amb les propostes que actualment hi ha damunt la taula, percebria al voltant de 20.000 milions menys del que rep en l'actualitat, van revelar ahir fonts diplomàtiques. La Vanguardia.

El Frob diu que inversors nacionals posaran fins a 2.200 milions al banc dolent, Sareb. Santander, CaixaBank i Sabadell participaran al banc dolent, i BBVA i Kutxabank l'estudien. Economia diu que el capital estranger no cal, però aportaria credibilitat. Expansión.

El ministeri de Treball anul·la més de 20.000 contractes irregulars. L'augment de les inspeccions del ministeri de Treball va permetre detectar i anul·lar a l'octubre 20.051 contractes irregulars, un 55% més que l'any passat. Ara.

Els sindicats demanen per carta a Rajoy que faci un referèndum. Els sindicats van enviar una carta al president Mariano Rajoy en què reclamen un canvi en la política econòmica per frenar el “patiment” i “l’angoixa” que està provocant en la societat la política d'austeritat. Per això li demanen que “retiri”els pressupostos per al 2013 i convoqui un referèndum que avali la seva política. El Govern ja va respondre ahir a través de la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, afirmant que no hi haurà canvis. La Vanguardia.

La Generalitat donarà 10,3 milions d’euros en ajudes a les fusions entre cooperatives agràries. Les fusions entre cooperatives agràries rebran ajuda de la Generalitat entre 2012 i 2013. El Departament d'Agricultura atorgarà entre aquests dos anys 10,3 milions amb el propòsit de sufragar processos d'integració cooperativa, millorar la qualitat de la producció i dels serveis agroalimentaris, així com l'adequació de la seva estructura. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar