ACIP
El Prat de Llobregat a 17 de Marzo de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 20/03/2013

20.03.2013


Compartir|       rss

El rebuig polític de Xipre a l’impost als dipòsits activa les alarmes a Europa. El Parlament xipriota va rebutjar ahir l'impost als dipòsits que exigeix ​​el rescat, malgrat que quedarien exempts els estalvis inferiors a 20.000 euros. El Govern de Nicòsia es reunirà avui amb les forces polítiques per intentar arribar a un acord, però la possibilitat que la negativa al rescat obri el debat sobre la seva pertinença a l'euro intensifica el nerviosisme del mercat. Cinco Días.

La UE segella el primer pas cap a la unió bancària. El Parlament europeu i el Consell Europeu van acordar ahir el text definitiu per crear un supervisor únic. Expansión.

La crisi castiga la borsa però Espanya es finança. El Ministre d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, va recalcar ahir que "els dipòsits de fins a 100.000 euros són sagrats". La Vanguardia.

El Govern confia en un acostament de postures amb Montoro. Andreu Mas-Colell acudirà demà al Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) amb la confiança que la reunió culminarà amb un missatge clar que el Govern relaxarà l'objectiu de dèficit per a les comunitats autònomes, situat ara en el 0,7 % del PIB. Expansión.

García-Legaz estima que el superàvit corrent serà del 2% del PIB. El secretari d'Estat de Comerç, Jaime García-Legaz, va assegurar ahir a Istanbul que Espanya ja ha sanejat la seva economia, que superarà la crisi en qüestió de mesos i que l'any 2013 acabarà amb superàvit en la balança de pagaments. Cinco Días.

El Govern central prepara més retallades per a les elèctriques i les renovables. Indústria dissenya un altre paquet de mesures per posar punt i final al descontrol del dèficit de tarifa. Revisarà tot, distribució, transport i subvencions verdes, i modificarà la llei elèctrica abans de juliol. Expansión.

Montoro activarà l'impost sobre els dipòsits bancaris. El ministre d'Hisenda va explicar que imposarà un tipus “moderat” a tot Espanya, però la recaptació només beneficiarà les regions que ja el van aprovar, descartant a Astúries i Catalunya. Expansión.

Els costos laborals continuen disminuint. El cost laboral total per treballador al mes va disminuir a Catalunya un 1,5% interanual durant el quart trimestre del 2012. Així ho indiquen les dades de l'Enquesta Trimestral de Costos Laborals (ETCL), publicada per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Expansión.
:: Últimas noticias
El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017


L´AJUNTAMENT DEL PRAT DESTINARÀ 4.000.000 D´EUROS A FINANÇAR MESURES DE SUPORT A LA CONTRACTACIÓ I POLÍTIQUES ACTIVES 05.04.2017


Premis Delta 2016 - 2017 28.03.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar