ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 20/03/2013

20.03.2013


Compartir|       rss

El rebuig polític de Xipre a l’impost als dipòsits activa les alarmes a Europa. El Parlament xipriota va rebutjar ahir l'impost als dipòsits que exigeix ​​el rescat, malgrat que quedarien exempts els estalvis inferiors a 20.000 euros. El Govern de Nicòsia es reunirà avui amb les forces polítiques per intentar arribar a un acord, però la possibilitat que la negativa al rescat obri el debat sobre la seva pertinença a l'euro intensifica el nerviosisme del mercat. Cinco Días.

La UE segella el primer pas cap a la unió bancària. El Parlament europeu i el Consell Europeu van acordar ahir el text definitiu per crear un supervisor únic. Expansión.

La crisi castiga la borsa però Espanya es finança. El Ministre d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, va recalcar ahir que "els dipòsits de fins a 100.000 euros són sagrats". La Vanguardia.

El Govern confia en un acostament de postures amb Montoro. Andreu Mas-Colell acudirà demà al Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) amb la confiança que la reunió culminarà amb un missatge clar que el Govern relaxarà l'objectiu de dèficit per a les comunitats autònomes, situat ara en el 0,7 % del PIB. Expansión.

García-Legaz estima que el superàvit corrent serà del 2% del PIB. El secretari d'Estat de Comerç, Jaime García-Legaz, va assegurar ahir a Istanbul que Espanya ja ha sanejat la seva economia, que superarà la crisi en qüestió de mesos i que l'any 2013 acabarà amb superàvit en la balança de pagaments. Cinco Días.

El Govern central prepara més retallades per a les elèctriques i les renovables. Indústria dissenya un altre paquet de mesures per posar punt i final al descontrol del dèficit de tarifa. Revisarà tot, distribució, transport i subvencions verdes, i modificarà la llei elèctrica abans de juliol. Expansión.

Montoro activarà l'impost sobre els dipòsits bancaris. El ministre d'Hisenda va explicar que imposarà un tipus “moderat” a tot Espanya, però la recaptació només beneficiarà les regions que ja el van aprovar, descartant a Astúries i Catalunya. Expansión.

Els costos laborals continuen disminuint. El cost laboral total per treballador al mes va disminuir a Catalunya un 1,5% interanual durant el quart trimestre del 2012. Així ho indiquen les dades de l'Enquesta Trimestral de Costos Laborals (ETCL), publicada per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar