ACIP
El Prat de Llobregat a 21 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 20/06/2013

20.06.2013


Compartir|       rss

La reforma de les administracions serà voluntària per a les autonomies. El Consell de Ministres sí que posarà ordre a l'Estat i eliminarà unitats administratives. Es pretén estalviar el doble que amb la reforma local. Expansión.

L'FMI ​​demana abaixar salaris i un contracte únic per crear ocupació. El Fons Monetari Internacional (FMI) ha avalat la política econòmica feta pel Govern, però li ha posat deures. El més important és crear ocupació, i per a això recomana abaixar salaris, instaurar el contracte únic i millorar els serveis de col·locació. La Vanguardia.

L'Executiu replica: “La reforma laboral està feta”.  “La reforma del mercat de treball espanyol ja està feta, és profunda, equilibrada i d'envergadura”. Així va respondre ahir el Govern a les recomanacions que va fer el Fons Monetari Internacional perquè Espanya continuï fent canvis en el mercat de treball. L'encarregada de contestar va ser la secretària d'Estat d'Ocupació, Engracia Hidalgo, després d'una reunió amb els ministres d'Ocupació de l'Unió Europea a Madrid. Expansión.

El Ecofin estudiarà demà el pla per abaratir el crédit a les pimes. Expansión

La banca dóna ordre a les seves oficines per obrir l'aixeta del crèdit per a pimes. La banca espanyola ha posat en marxa plans per augmentar la concessió de crèdits a petites i mitjanes empreses, després de rebre nombroses pressions per part del Govern i de la troica. És la primera vegada des de 2008 que les oficines tenen objectius específics de captació en aquesta línia de negoci. Cinco Días.

Avalis preveu donar avals aquest any per 120 milions, un 35% més. Expansión

Mas-Colell descarta que el Govern pugi encara més els impostos el 2014. El conseller insisteix que l'any que ve l'obtenció de recursos només serà possible amb el nou model de finançament, després de les crítiques a l'augment de la pressió fiscal. Expansión.

Les ajudes europees per als joves arribaran més aviat. El fons europeu per lluitar contra l'atur juvenil no tindrà més diners dels previstos, 6.000 milions d'euros, però estaran disponibles durant dos anys, el 2014 i el 2015, en comptes de repartir-los al llarg de set anys, com estava previst inicialment. Ara.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar