ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del dia 20/11/2012

20.11.2012


Compartir|       rss

Brussel·les creu que el Govern ha d'intervenir els comptes de diverses Comunitats Autònomes.  L'Executiu comunitari es mostra sorprès que el Govern central no hagi iniciat cap procediment preventiu o correctiu amb el dèficit regional. Expansión.

Les regions només podran pagar el 33% del deute a proveïdors amb el FLA. Les regions només van a disposar de 4.000 milions del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA) per abonar les factures impagades a proveïdors. Això només representa un terç de la quantitat que es va acumular a final d'any, de manera que les patronals estan elevant la pressió a Hisenda perquè s'elevi aquest percentatge. L'Executiu prioritza el pagament de deutes tributaris o la Seguretat Social abans que a proveïdors. Cinco Días.

Els crèdits impagats fregaran els 200.000 milions al tancament de 2012. La taxa de morositat manté la seva imparable escalada. Al setembre va encadenar el quart màxim històric consecutiu, fins a arribar al 10,71%. Si es manté el ritme actual, el volum de crèdits impagats fregarà els 200.000 milions al desembre. Cinco Días.

Rajoy: “El pitjor ja ha passat, tot i que queda pendent l'accés al crèdit”. El president va destacar després de la trobada amb la presidenta del Brasil que la balança comercial amb l'eurozona està en positiu i la balança per compte corrent s'equilibraria el 2013. Expansión.

Mas exigeix ​​explicacions a Rajoy per les calúmnies. Per a Artur Mas és “inconcebible” que quatre dies després que s'estiguin publicant informacions que el vinculen a ell i altres dirigents de CDC, com Jordi Pujol i Felip Puig, amb presumptes casos de corrupció “continuem sense saber què està passant”. I per això ha decidit exigir explicacions al Govern espanyol perquè aclareixi a què responen aquestes practiques. “A cada mentida respondrem amb una querella”, avisa el president. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar