ACIP
El Prat de Llobregat a 21 de Febrero de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 22/01/2013

22.01.2013


Compartir|       rss

Les exportacions 'punxen' pel refredament de la zona euro. Les exportacions espanyoles van registrar una lleu caiguda del 0,6% al novembre, el primer retrocés des de l'abril, pel refredament de la zona euro. El dèficit comercial va disminuir un 47,4% en aquest mes, el nivell més baix de novembre des de 1997. En termes acumulats es va reduir un 29,5%. Les vendes de Catalunya al estranger continuen sens majors respecte a 2011, però l'avançament es menor per la caiguda del 10,4% al mes de novembre dels negocis amb els socis europeus.  Cinco Días i Expansión.

Guindos vol la recapitalització directa per “enviar un senyal”. El ministre d'Economia va assegurar ahir en arribar a Brussel·les que cal enviar un missatge clar als mercats afirmant que la Unió Europea avança cap a la unió bancària. Expansión.

La zona euro ignora de nou les demandes d'Espanya en el repartiment de càrrecs. L'Eurogrup va debatre ahir a la nit el relleu del seu president, Jean-Claude Juncker. I el lloc va anar a parar un cop més a un país amb triple A, Holanda. Per tercera vegada, Espanya va veure ignorades les seves reclamacions per un repartiment més equitatiu dels càrrecs de responsabilitat a la zona euro, el que va provocar malestar a la delegació presidida per Luis de Guindos, que no va donar suport al candidat. Cinco Días.

Espanya torna a situar-se entre les 20 economies més globalitzades. Espanya ha tornat a situar-se entre les 20 economies més globalitzades del món, segons el rànquing elaborat per la consultora Ernst & Young. Espanya ha millorat aquest any la seva puntuació en tres de les cinc categories analitzades en l'índex (activitat comercial, mobilitat laboral i intercanvi cultural) i ha baixat en dos (moviment de capitals i intercanvi tecnològic). Cinco Días.

La tramitació del quart cinturó ha caducat. El Ministeri de Medi Ambient ha declarat caducat l'estudi ambiental del quart cinturó, en el seu tram entre Terrassa i la Roca del Vallès. La resolució compleix les demandes reiterades de la Campanya Contra el Quart Cinturó, formada per desenes d'entitats i partits polítics, i suposa que per acabar les obres d'aquesta infraestructura seria necessari començar el projecte des de zero. La Vanguardia.

Hisenda accelera la publicació de la llista de grans defraudadors i morosos. La polèmica que ha suscitat l'extresorer del PP, Luis Bárcenas, no ha modificat els plans de Cristóbal Montoro, que treballa per introduir el projecte via esmenes a les Corts i aprovar-lo abans del mes d’abril. Expansión.
:: Últimas noticias
El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017


L´AJUNTAMENT DEL PRAT DESTINARÀ 4.000.000 D´EUROS A FINANÇAR MESURES DE SUPORT A LA CONTRACTACIÓ I POLÍTIQUES ACTIVES 05.04.2017


Premis Delta 2016 - 2017 28.03.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar