ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 22/01/2013

22.01.2013


Compartir|       rss

Les exportacions 'punxen' pel refredament de la zona euro. Les exportacions espanyoles van registrar una lleu caiguda del 0,6% al novembre, el primer retrocés des de l'abril, pel refredament de la zona euro. El dèficit comercial va disminuir un 47,4% en aquest mes, el nivell més baix de novembre des de 1997. En termes acumulats es va reduir un 29,5%. Les vendes de Catalunya al estranger continuen sens majors respecte a 2011, però l'avançament es menor per la caiguda del 10,4% al mes de novembre dels negocis amb els socis europeus.  Cinco Días i Expansión.

Guindos vol la recapitalització directa per “enviar un senyal”. El ministre d'Economia va assegurar ahir en arribar a Brussel·les que cal enviar un missatge clar als mercats afirmant que la Unió Europea avança cap a la unió bancària. Expansión.

La zona euro ignora de nou les demandes d'Espanya en el repartiment de càrrecs. L'Eurogrup va debatre ahir a la nit el relleu del seu president, Jean-Claude Juncker. I el lloc va anar a parar un cop més a un país amb triple A, Holanda. Per tercera vegada, Espanya va veure ignorades les seves reclamacions per un repartiment més equitatiu dels càrrecs de responsabilitat a la zona euro, el que va provocar malestar a la delegació presidida per Luis de Guindos, que no va donar suport al candidat. Cinco Días.

Espanya torna a situar-se entre les 20 economies més globalitzades. Espanya ha tornat a situar-se entre les 20 economies més globalitzades del món, segons el rànquing elaborat per la consultora Ernst & Young. Espanya ha millorat aquest any la seva puntuació en tres de les cinc categories analitzades en l'índex (activitat comercial, mobilitat laboral i intercanvi cultural) i ha baixat en dos (moviment de capitals i intercanvi tecnològic). Cinco Días.

La tramitació del quart cinturó ha caducat. El Ministeri de Medi Ambient ha declarat caducat l'estudi ambiental del quart cinturó, en el seu tram entre Terrassa i la Roca del Vallès. La resolució compleix les demandes reiterades de la Campanya Contra el Quart Cinturó, formada per desenes d'entitats i partits polítics, i suposa que per acabar les obres d'aquesta infraestructura seria necessari començar el projecte des de zero. La Vanguardia.

Hisenda accelera la publicació de la llista de grans defraudadors i morosos. La polèmica que ha suscitat l'extresorer del PP, Luis Bárcenas, no ha modificat els plans de Cristóbal Montoro, que treballa per introduir el projecte via esmenes a les Corts i aprovar-lo abans del mes d’abril. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar