ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 22/02/2013

22.02.2013


Compartir|       rss

El Govern aprova avui el seu primer paquet d'estímuls al creixement. Els ministres analitzaran avui el primer decret llei amb incentius a la contractació, bonificacions socials per a joves i algunes mesures fiscals. Expansión.

El canvi en el pagament de l'IVA beneficia a 2,3 milions de pimes i autònoms. Els experts critiquen la complexitat del sistema que s'aplicarà a partir del 2014. La Vanguardia.

Puig anuncia un pla d'ocupació per a joves amb poca formació. El Departament d'Empresa i Ocupació crearà un pla d'ocupació juvenil per als perfils amb menor formació i reformarà la Renda Mínima d'Inserció. El País.

La Generalitat millora la seva estimació de dèficit del 2012 i el situa en el 2%. Mas-Colell diu que és impossible complir un objectiu menor a l’1,6% aquest any. La Vanguardia.

La Generalitat suprimirà 1.000 càrrecs de les comarques i els resta paper polític. Ortega eliminarà els plens dels consells comarcals i entitats per estalviar 1.100 milions. La Vanguardia.

Vila crea un observatori per supervisar l'avanç del corredor mediterrani. El Departament de Territori ha creat un observatori que servirà, principalment, per supervisar l'avanç de la planificació, els projectes i les obres d'aquest eix de transport, però també per detectar les necessitats de les empreses que poden aprofitar directament aquesta infraestructura i dissenyar una estratègia integral per a la seva gestió i explotació. La Vanguardia.

Linde descarta més ajudes per a la banca per l'alça de la morositat. El Banc d'Espanya augura més impagaments, però creu que el sector podrà fer front a les necessitats de provisions sense haver de recórrer de nou a l'ajuda europea. Cinco Días.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar