ACIP
El Prat de Llobregat a 19 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 22/03/2013

22.03.2013


Compartir|       rss

Hisenda admet que cada comunitat pugui tenir un dèficit diferent. El Consell de Política Fiscal i Financera que es va celebrar ahir a Madrid va acordar crear un grup de treball per estudiar, per primera vegada, la possibilitat d'establir objectius de dèficit diferenciats per a cada comunitat. Cinco Días.

Les autonomies demanen crèdit per pagar proveïdors. El ministre Montoro va obrir la portar a posar en marxa un nou mecanisme similar a l’ICO-Proveïdors que va permetre l’any passat posar al dia els deutes de les administracions autonòmiques i locals amb els proveïdors. La Vanguardia.

Les comunitats amb més pes del sector públic viuen una recessió més intensa. Castella-la Manxa i Astúries, al capdavant en la caiguda del PIB el 2012. La Vanguardia.

Catalunya no aconsegueix seguir el ritme exportador d’Espanya. Catalunya va vendre durant el mes de gener productes a l’estranger per 4.524 milions d’euros, el 25,3% del conjunt de l’Estat, 1,5 punts menys. Expansión.

Hisenda rectifica i rebaixa la taxa a dipòsits de la banca al 0,2 per mil. El ministre va dir que el tipus estaria entre el 0,1 i el 0,2%. El Ministeri diu que el tribut pretén l’ “ordenament del nostre sector per facilitar el crèdit bancari dirigit a emprenedors”. Expansión.

Ocupació i el sector assegurador simularan les pensions dels majors de 50 anys. La Seguretat Social i les asseguradores privades tenen previst enviar, a partir de 2014 i de forma anual, als treballadors majors de 50 anys una simulació de la pensió que els correspon en el moment del seu retir. D'aquesta manera, el sector privat i el públic pretenen que els treballadors propers a la jubilació decideixin si volen complementar la seva pensió amb un pla privat. Cinco Días.

Xipre reestructurarà el sistema financer per evitar la seva fallida. El governador del banc central del país anuncia un procés de resolució “per evitar la fallida del segon banc”. Només garanteixen els dipòsits inferiors a 100.000 euros. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar