ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 22/04/2013

22.04.2013


Compartir|       rss

Dilluns, 22 d’abril de 2013

Montoro es reuneix amb les autonomies per debatre el dèficit 'a la carta'. Els viceconsellers autonòmics discutiran avui amb l'equip d'Hisenda una possible fixació diferenciada de dèficit per a cada regió. Expansión.

El Govern crea una 'troica' dins d'Espanya que vigilarà les Comunitats Autònomes. L'INE, el Banc d'Espanya i la Intervenció General de l'Estat “verificaran i contrastaran” la informació subministrada per comunitats i municipis. Expansión.

La banca espanyola encara l'examen europeu a la morositat oculta. L'Autoritat Bancària Europea (EBA) sotmetrà la banca a una prova d'esforç a finals d'aquest any o principis de 2014 com a pas previ a la creació del supervisor únic i a la recapitalització directa. Expansión.

La despesa de l'Estat augmenta un 0,5% per les jubilacions. L'Estat va gastar fins al febrer 3.983,7 milions d'euros en personal, cosa que va suposar un creixement del 0,5% sobre el mateix període de l'any passat. Ara.

Transport, llum i gasolina s'encareixen fins a 25 punts més que la mitjana europea. Els preus en el transport registren les majors diferències amb la UE, els fixats per l'Estat pugen 17 punts i l'energia, 15. Espanya és el segon país d'Europa on més creixen els preus. Expansión.

Diumenge, 21 d’abril de 2013

L'FMI ​​pressiona Europa perquè relaxi l'austeritat. El fons advoca per suavitzar els ajustos fiscals per donar espai al creixement. El grau d’influència de l'organisme a Europa marcarà l'èxit de les seves propostes. El Periódico.

Més de 20.000 joves es donen d'alta com a autònoms des de febrer. La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, va avançar que 20.454 joves s'han donat d'alta com a treballadors autònoms des de l'entrada en vigor de l'Estratègia d'Emprenedoria i Ocupació Jove el passat mes de febrer. La Vanguardia.

La sol·licitud a Hisenda d'ajornaments va créixer un 18% en el 2012.Les empreses van sol·licitar 1,9 milions d'ajornaments de pagaments a Hisenda el 2012, un 18,49% més que un any abans, segons dades de l'Agència Tributària (AEAT). La Vanguardia.

Dissabte, 20 d’abril de 2013

El pla de reformes se centrarà en les pensions i l'accés al crèdit. El pla de reformes que està ultimant el Govern i que ha d'aprovar aquest divendres inclourà mesures que han de millorar el crèdit de famílies i empreses, la sostenibilitat del sistema de pensions i el funcionament del mercat de béns i serveis. Sáenz de Santamaría diu que el pla que presentarà davant la Comissió Europea tindrà “molt present” les recomanacions de l'FMI. Expansión.

El G-20 demana a Europa la creació urgent de la unió bancària. Després fortes crítiques de l'FMI per la lentitud amb que s'avança cap a la unificació del sistema de supervisió i resolució de crisi de la banca, el G-20 va instar ahir les autoritats europees a “avançar amb urgència cap a la unió bancària”. La Vanguardia.

Guindos admet que se suavitzarà el ritme d'ajust. El ministre d'Economia, Luis de Guindos, va recollir el guant llançat per l’FMI i va admetre que el Govern tractarà de “compassar” els ajustos fiscals al creixement econòmic. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar