ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del dia 22/10/2012

22.10.2012


Compartir|       rss

Dilluns, 22 d’octubre de 2012

El PNV guanya les eleccions i el nacionalisme arrasa a Euskadi. Els nacionalistes bascos obtenen 27 escons, els abertzales, 21, i els socialistes del lehendakari Patxi López s'enfonsen amb 16. El PP de Basagoiti es queda en 10 escons. La Vanguardia.

Feijóo amplia la majoria absoluta a les eleccions gallegues. El candidat popular aconsegueix una victòria més àmplia tot i la baixa participació. PSdeG perd 7 diputats i EU-Anova supera BNG com a tercera força. La Vanguardia.

Espanya té el quart IRPF més elevat del món. Espanya és el país del món que més ha incrementat el seu tipus marginal de l'IRPF el 2012, del 45% al 52%, només per darrere de Zimbabwe, que l'ha elevat del 36,1% al 46,4%. Així, se situa com el quart país amb el tipus marginal més alt del món, per darrere d'Aruba (59%), Suècia (56,6%), Dinamarca (55,4%), i juntament amb Holanda (52%) . Tenint en compte els tipus autonòmics, Catalunya té el tercer tipus marginal més alt del món (56%). Així ho constata un estudi de KPMG. Expansión.

Les multes per frau a la Seguretat Social seran proporcionals. El Govern ha d'establir sancions proporcionals a les quantitats defraudades en alguns tipus d'infracció a la Seguretat Social, en lloc de multar amb quantitats fixades per trams com succeïa fins ara. Així consta en una de les deu esmenes presentades pel PP al projecte de llei de Lluita contra l'Ocupació Irregular i el Frau a la Seguretat Social. Expansión.

Diumenge, 21 d’octubre de 2012

Entrevista a Artur Mas, president de la Generalitat. “La segona volta d’aquestes eleccions serà la consulta”. El president també ha deixat palès que “Espanya necessita un rescat perquè d’aquesta no tira endavant sola”. El Periódico de Catalunya.

Mas reclama una majoria absoluta que impressioni España i Europa. El president avisa que a l'Estat no li tremolarà el pols “per impedir el projecte català”. La Vanguardia.

Mena es queda a mig camí de la finestreta única. Un dels projectes estrella de la Generalitat per a les empreses queda en ‘standby’ per la convocatòria d'eleccions anticipades. Ara.

La xifra d'autònoms autòctons cau mentre creix la de forans. El Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) va perdre en els nou primers mesos de l'any a 88 emprenedors al dia, mentre que la xifra de treballadors per compte propi de forans va créixer a un ritme de 32 al dia, segons la Federació Nacional d'Associacions de Treballadors Autònoms (ATA). La Vanguardia.

Dissabte, 20 d’octubre de 2012

Els sindicats convoquen la tercera vaga general de la crisi el 14 de novembre. Els sindicats CCOO i UGT van convocar ahir oficialment una vaga general per al 14 de novembre. Les 150 organitzacions que configuren la Cimera Social es van sumar a la protesta que pretén frenar la política d'ajustos. Encara està per veure si el CSI-CSIF, organització majoritària en la funció pública, participa a l'aturada. La Vanguardia.

L'FMI ​​tem que s'agreugi la depressió de Grècia. El Fons demana que es concedeixin dos anys més a Grècia per a la propera fase del pla d'ajust. Els ajustos han agreujat una depressió econòmica a Grècia. El PIB haurà caigut el 18% entre el 2008 i el 2013, segons les últimes previsions del Fons. La Vanguardia.

Les famílies perden gairebé un terç de la seva riquesa financera des de 2006. La crisi ha passat factura al patrimoni financer de les famílies. Des de 2006 han perdut gairebé un terç de la seva riquesa financera, entenent com a tal la diferència entre els dipòsits, efectiu i accions que posseïen i els seus deutes bancaris. Van passar de tenir llavors un patrimoni net de 991.883.000 a només 702.549.000 el juny passat. Cinco Días.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar