ACIP
El Prat de Llobregat a 19 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del dia 24/10/2012

24.10.2012


Compartir|       rss

El Banc d'Espanya adverteix que la recessió s'agreujarà. L'anticipació de la despesa i el conseqüent estímul de la demanda que va produir l'augment de l'IVA al setembre ha aconseguit frenar temporalment el ritme de deteriorament del producte interior brut (PIB). Ho diu el Banc d'Espanya en el seu últim informe mensual, en què constata que “l'economia espanyola va perllongar en els mesos centrals de l'exercici la trajectòria contractiva que havia iniciat un any abans”. I recorda que es mantenen les “condicions financeres adverses”, encara que més atenuades. Expansión.

Montoro: “Sense austeritat Espanya no surt de la crisi”. El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, va defensar ahir al Congrés que només amb els comptes de 2013 i l'austeritat que propugna es podrà sortir de la crisi. I per demostrar que el camí iniciat és el correcte, ha avançat que al setembre el dèficit s'ha reduït del 4,7% al 3,9% del PIB. Cinco Días.

La Generalitat denuncia que l'Estat duplica funcions contra Catalunya. Un informe de l'Institut d'Estudis Autonòmics (IEA) -organisme adscrit al Departament de Governació- sostè que l'Estat espanyol duplica sistemàticament funcions de la Generalitat i provoca amb això una “reiterada invasió de competències" que “perjudica l'activitat econòmica i crea inseguretat jurídica”, segons va denunciar ahir Francesc Homs. La Vanguardia.

La Generalitat ja ha rebut el 30% del rescat. El Govern central lliurarà 99 milions entre avui i demà, i uns altres 500 milions abans de final de mes, de manera que la Generalitat haurà rebut 1.638 milions dels 5.433 milions d'euros demanats al Fons de Liquiditat Autonòmica. Expansión.

Brussel·les dóna llum verda a la taxa Tobin en 10 països. Brussel·les accepta que un total de 10 països de la Unió Europea (UE) posin en marxa la taxa Tobin. La Comissió Europea (CE) espera que aquest vistiplau per seguir endavant amb el projecte sigui confirmat en la reunió del consell de Ministres d'Economia de la UE (Ecofin) que se celebrarà el proper mes de novembre. Si és així, a partir d'aquest moment els 17 països contraris a l'anomenada taxa Tobin ja no podran bloquejar la iniciativa. Cinco Días.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar