ACIP
El Prat de Llobregat a 19 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 25/02/2013

25.02.2013


Compartir|       rss

Dilluns, 25 de febrer de 2013

Hisenda preveu fins a 75.000 noves empreses amb la rebaixa de Societats. La reducció de fins a 10 punts en l'impost de societats per a les noves pimes i autònoms suposarà un estalvi per al contribuent de 280 milions anuals. Expansión.

Només les pimes que contractin amb l'Administració podran ajornar el tribut. Les pimes i autònoms que contractin amb l'Administració pública seran les primeres que no hauran de pagar l'IVA fins que no cobrin la factura, segons fonts d'Hisenda. El Govern estendrà la mesura quan comprovi el seu funcionament. El País.

Mas-Colell vol tenir els pressupostos el 29 de març. Els comptes públics de la Generalitat haurien d'entrar en vigor abans del pròxim mes de juny. Expansión.

Diumenge, 24 de febrer de 2013

La caiguda del consum intern llasta les empreses turístiques. El descens de la demanda espanyola contribueix a accelerar la presentació d'ERO en el sector. Els expedients d'Iberia, Orizonia, AENA i altres empreses afectaran gairebé 10.000 llocs de treball. El Periódico.

CCOO inicia una nova etapa per recuperar el seu prestigi en la societat. Juan Ignacio Fernández Toxo va ser proclamat ahir secretari general de Comissions Obreres, el primer sindicat del país, amb el 85% dels vots. El seu objectiu per als propers quatre anys és regenerar el sindicat i recuperar el seu paper d'interlocutor en la societat. La Vanguardia.

Dissabte, 23 de febrer de 2013

Pla de xoc per donar suport a l'emprenedor. Grans avantatges perquè els menors de 30 anys es facin empresaris, que pateixen una alarmant taxa d'atur de més del 50%. Expansión.

El Consell de Ministres va aprovar divendres dotze mesures per rellançar l’activitat i l’ocupació: 50 euros de cotització per als joves autònoms, emprenedors amb prestació per desocupació, utilització de l’atur per a la creació d’una empresa, contracte de primer treball per a joves, suport al treball indefinit en les microempreses, contracte en practiques d’inserció laboral, bonificacions per els joves que ocupin treballador veterans, foment de l’ocupació en les cooperatives, aprenentatge en les empreses de treball temporal, formació en la contractació a temps parcial, menys impostos al començament de l’activitat i foment fiscal de l’autoocupació entre els aturats. Expasnión.  

Brussel·les preveu rècord d'atur el 2013. La UE espera una caiguda del PIB espanyol de l’1,4% aquest any, mentre la taxa d'atur pujarà fins el 26,9%. L'eurozona es contraurà un 0,3%. Expansión.

Rajoy es lliura de la pressió de la CE fins al final de la legislatura. La Comissió Europea va anunciar divendres una treva en el procés de consolidació pressupostària exigit a Espanya. La pròrroga, fins al 2015 o 2016, suavitzarà les retallades necessàries durant la resta del mandat de Rajoy. Cinco Días.

Foment donarà llicències per operar AVE i trens turístics i competir amb Renfe. La ministra de Foment, Ana Pastor, segueix amb la seva idea de liberalitzar el transport ferroviari de viatgers, el que suposa en la pràctica introduir competència per Renfe. La Vangaurdia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar