ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 25/04/2013

25.04.2013


Compartir|       rss


Brussel·les tempta Madrid amb un dèficit del 6,3%. La Comissió Europea ha ofert al Govern dos anys més de termini per corregir el dèficit públic a canvi de més reformes econòmiques, però l'Executiu de Mariano Rajoy es resisteix a anar tan lluny com esperen les autoritats comunitàries. La Vanguardia.

Guindos creu que la recuperació arribarà abans del previst. El ministre d'Economia sosté que el pla de reformes suposarà una accelerada i flexibilitzarà el mercat. Expansión.

El Govern ja estudia “retocs” fiscals davant la caiguda del PIB. “No hi ha impostos divendres”. Així va rebutjar el president del Govern, Mariano Rajoy, que en el Consell de Ministres de demà s'anunciïn pujades fiscals. Tanmateix, fonts de Moncloa sí que reconeixen que estudiaran “retocs” tributaris que s'aplicaran al llarg d'aquest any per pal·liar l'efecte d'una caiguda del PIB superior a la prevista. Cinco Días.

Rajoy ajustarà despeses corrents, de personal i subvencions públiques. Des del Govern insisteixen que les mesures que s'aprovaran no suposaran una nova pèrdua del poder adquisitiu als ciutadans. Expansión.  

El Govern espanyol obre la porta a retardar la jubilació més enllà dels 67. L'Estat planteja retardar més enllà dels 67 anys l'edat de jubilació el 2027 per garantir el futur del sistema. Un informe publicat ahir pel ministeri també apunta a deslligar pensions i inflació. Ara.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar