ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del dia 26/10/2012

26.10.2012


Compartir|       rss

El Govern vol potenciar que els pensionistes també puguin treballar. El Consell de Ministres estudiarà avui un informe sobre les pensions a Espanya en el qual proposa restriccions a la jubilació anticipada i a temps parcial. Expansión.

Rajoy converteix la lluita contra el frau en una de les seves prioritats. El Govern va anunciar ahir que la lluita contra el frau fiscal va recaptar gairebé 8.500 milions fins a setembre, un 18,7% més que un any abans. Expansión.

La recessió i la reforma laboral disparen un 70% les regulacions d'ocupació. La combinació de la flexibilitat en la reducció de plantilles que permet a les empreses la recent reforma laboral i la profunditat de la recessió econòmica està resultant explosiva per a l'ocupació. Els expedients de regulació d'ocupació (ERO) comunicats a l'Administració entre gener i agost d'aquest any han estat de 22.007, el que suposa un increment del 69,7% respecte al mateix període de 2011. Expansión.

Cinc comunitats tenen més empleats públics que fa un any. L'ajust en el sector públic se segueix demorant. El nombre d'empleats al servei de les administracions públiques ha crescut en cinc autonomies (Astúries, Catalunya, la Rioja, Aragó i País Basc), segons les últimes dades de l'EPA. Cinco Días.

El CSI-F arriba a un acord amb Beteta i es desmarca de la vaga general del 14-N. El sindicat majoritari de la funció pública CSI-F va arribar ahir a un acord amb el secretari d’Estat  d’Administracions Públiques, Antonio Bateta, per modernitzar l’administració. Això permetrà que aquest sindicat es desmarca de la vaga general convocada pels sindicats majoritaris. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar