ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 28/06/2013

28.06.2013


Compartir|       rss

La UE llança un pla limitat contra l'atur juvenil i la falta de crèdit. La cimera europea que es va iniciar ahir a Brussel·les té previst concloure avui amb l'aprovació d'un pla d'estímul econòmic gairebé sense mesures concretes ni finançament addicional. La cita semblava ahir dominada pels socis que, com Alemanya, consideren que el marge d'actuació de la UE s'ha esgotat pràcticament. Cinco Días.

El Govern puja avui els impostos de tabac, alcohol i Societats. L'alça especials s'articularà en un Reial Decret, que entrarà en vigor immediatament per recaptar uns 1.400 milions. La pujada a les empreses es farà en un projecte de llei. D’altra banda, després de l'aprovació de l'informe previ el passat 24 de maig, el Consell de Ministres aprovarà avui per fi l'avantprojecte de la Llei d'Emprenedors, amb la qual s’introduiran avantatges fiscals i financeres per a pimes i autònoms. Entre les principals novetats figura l'aplicació del criteri de caixa en el pagament de l'IVA. Expansión.

Montoro imposarà a les autonomies el major sacrifici i tancament d'organismes. El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, va anunciar ahir al Consell de Política Fiscal i Financera que les comunitats autònomes hauran de dur a terme el triple de restriccions que l'Administració de l'Estat. I a més, en la negociació bilateral del límit de despesa, serà més generós amb les comunitats que acceptin suprimir els organismes previstos en el seu projecte de reforma administrativa. El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, va rebutjar amb rotunditat les pretensions del Ministeri d'Hisenda. La Vanguardia.

Balanç de la reforma laboral per al juliol. El Govern presentarà al Congrés el balanç del primer any d'aplicació de la reforma laboral i del seu impacte en el mercat de treball. La Vanguardia.

Foment invertirà 112 milions al Corredor Mediterrani. El Ministeri de Foment, a través d'Adif, ha aprovat una inversió global de 112,5 milions d'euros per al desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya i la Comunitat Valenciana, unes actuacions que podran ser cofinançades per les ajudes de les xarxes transeuropees de transport. Expansión.

Les vendes del comerç minorista baixen un 4,5% i sumen tres anys en negatiu. Les principals caigudes les han patit Múrcia (7,4%), Cantàbria (7,3%) i el País Basc (6,9%). Les illes Balears s'han escapat d'aquesta tendència i han pujat un 2%. Ara.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar