ACIP
El Prat de Llobregat a 19 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 28/11/2012

28.11.2012


Compartir|       rss

La UE dóna llum verda avui a la reestructuració bancària. La Comissió Europea donarà avui el vistiplau als plans de reestructuració dels bancs nacionalitzats, el que aplanarà el camí per al desemborsament del primer tram del rescat bancari. La quantitat total que necessitaran Bankia, Novacaixagalicia, CatalunyaCaixa i Banc de València rondarà els 37.000 milions d'euros. El vicepresident de la Comissió Europea Joaquín Almunia presentarà avui a les 11:00 els plans que han de complir les entitats rescatades. Expansión.

L'OCDE alerta de més recessió i un atur desbocat del 27% el 2013. Els economistes del club de països més desenvolupats adverteixen de les conseqüències d'adoptar més mesures d'austeritat. Expansión.

El dèficit de l'Estat se situa en el 4,1% i confirma la seva tendència a la baixa. El dèficit de l'Administració central manté la tendència a la baixa iniciada a l'agost i tanca l'octubre en el 4,1% del PIB. Hisenda assegura que aquesta tònica continuarà i permetrà complir l'objectiu d'estabilitat que exigeix ​​Brussel·les. Cinco Días.

Les Cambres eliminaran barreres per a la creació d'empreses. El Govern encarregarà a les Cambres de Comerç detectar i corregir les barreres normatives per a la creació d'empreses. Així ho va revelar ahir el secretari d'Estat de Comerç, Jaime García-Legaz, durant la celebració dels 125 anys d'aquestes corporacions de dret públic. L'Executiu aprovarà la nova llei en les properes setmanes. Cinco Días.

El benefici de les empreses es desploma a nivells històrics. La caiguda dels beneficis de les empreses s'aguditza. Entre gener i setembre els seus guanys van caure un 57,2% respecte al mateix període de 2011, segons les dades de la Central de Balanços trimestrals publicats ahir pel Banc d’Espanya. Cinco Días.

Els països tendeixen a rebaixar el tipus en Societats i retirar deduccions. Governs com el de Regne Unit, Holanda o Mèxic aproven rebaixes en la imposició a les empreses. Espanya és un dels països que més es recolza en impostos directes i menys en indirectes. Expansión.

Espanya, quatre punts per sota de la mitjana de la UE en despesa social. El volum de despesa social a Espanya durant el 2010 va ser del 25,7% del producte interior brut (PIB), gairebé quatre punts percentuals per sota de la mitjana de la Unió Europea (UE), que es va situar en el 29,4% del PIB, segons dades publicades ahir per Eurostat. La Vanguardia.

El Govern avisa d'una retallada de més de 4.000 milions per al 2013. CiU diu a ERC i PSC que tot és negociable menys la celebració de la consulta. La Vanguardia.

CaixaBank es queda amb Banc de València. El FROB va adjudicar ahir el nacionalitzat Banc de València a CaixaBank, que es va imposar en la licitació a BBVA i Bankinter, consolidant-se com la major entitat a Espanya. La que va ser participada de Bankia passa a CaixaBank, pel valor d’un euro, recapitalizada amb fons europeus i sota un esquema de protecció d'actius (EPA) sobre el crèdit a pimes. Cinco Días.

 
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar