ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 29/04/2013

29.04.2013


Compartir|       rss

Dilluns, 29 d’abril de 2013

Rajoy creu que el nou límit de dèficit estalvia 18.000 milions en retallades. Mariano Rajoy es va mostrar ahir satisfet amb el nou límit de dèficit que li han concedit els seus socis europeus, que l'han relaxat del 4,596 al 6,3%. Aquests gairebé dos punts de diferència proporcionen a l'executiu del PP 18.000 milions de coll però no s'estalvien haver de fer més retallades per valor de 3.000 milions. El president del Govern demana a la UE ajut per a les pimes. El Punt / Avui i Expansión.

Caiguda històrica de l'economia espanyola en el rànquing mundial. El somni d'entrar al G-8 ha quedat oblidat. Espanya encararà la suposada recuperació en el pitjor registre de la seva història en la classificació global de l'FMI. Expansión.

La caiguda de la prima de risc abarateix el finançament per a les empreses. La millora de la confiança cap a Espanya aplana el camí perquè el sector privat provi sort en els mercats de capitals. Expansión.

Diumenge, 28 d’abril de 2013

Hisenda s'acarnissa amb la petita empresa catalana. Catalunya va liderar, entre 2004 i 2011, el nombre d'inspeccions d'Hisenda, que van castigar la petita empresa catalana. Paradoxalment, amb menys inspeccions, Madrid és on més diner negre es va trobar. Ara.

Alemanya xoca a Espanya amb els límits de l'austeritat. El pacte del Govern amb Berlín i Brussel·les no preveu estímuls per evitar seguir lliscant per la pendent. La Vanguardia.

Dissabte, 27 d’abril de 2013

L'arsenal del govern per remuntar la legislatura. Amb un entorn econòmic més advers que mai, Rajoy pretén tornar el vigor a Espanya amb una bateria d’estratègies que inclou la progressiva reducció del dèficit, la reforma de les pensions, la unificació del mercat interior, i els incentius fiscals als emprenedors. Expansión.

Una legislatura perduda per a l'ocupació. El Govern va reconèixer divendres la dura realitat que l'economia serà incapaç de crear ocupació neta en el conjunt de la legislatura. I això, tot i la reforma laboral. Fins i tot, si es compleixen els pronòstics, l'ocupació només començarà a créixer el 2015, en tot just un 0,3%, i un 0,7% el 2016. Expansión.

Deducció del 20% per invertir en noves empreses. Es fixarà una deducció del 20% en la quota estatal de l'IRPF de l'aportació que fa un particular a una empresa de recent creació, amb un límit de 20.000 euros. Aquest inversor particular (business angel) tindrà dret a una exempció sobre tots els guanys obtinguts en vendre la seva participació si, al seu torn, reinverteix el guanyat en una altra empresa de recent creació. Expansión.

Pujada 'substancial' de l'Impost de Societats i de tributs especials. S'eliminaran encara més deduccions de despeses financeres a les empreses que facturin més de 20 milions, i s'elevaran especials amb un criteri mediambiental. Expansión.

Hisenda ingressarà 4.000 milions en prorrogar la pujada de l'IRPF. El Govern allarga un altre any, de moment, l'increment de l'impost a les rendes del treball i de l'estalvi, malgrat les promeses de Montoro. La Vanguardia.

Brussel·les imposarà multes diàries a les administracions moroses. El director general d'Empresa de la Comissió Europea, Daniel Calleja, va advertir divendres que hi haurà “tolerància zero” amb l'incompliment dels terminis de pagament a proveïdors i que les administracions moroses s'exposen a “multes diàries”. El Govern ultima un altre pla de pagament a proveïdors de 10.000 milions, que estarà en marxa abans de l'estiu. Cinco Días.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar