ACIP
El Prat de Llobregat a 17 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 29/07/2013

29.07.2013


Compartir|       rss

Dilluns, 29 de juliol de 2013

Els experts de Montoro estudien rebaixes en el tram baix de l'IRPF. Revisaran l'IRPF de les classes mitjanes i baixes, les més castigades per la crisi. Expansión.

Hisenda vol tancar la guerra del dèficit autonòmic. Aquest és l'objectiu de la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera que el Ministeri d'Hisenda ha convocat per dimecres que ve. La Vanguardia.

Municipis i autonomies demanen 5.463 milions. La suma forma part del primer tram del nou pla de pagament a proveïdors. El Periódico.


Diumenge, 28 de juliol de 2013

Mas-Colell amplia la seva petició de fons autonòmic fins als 9.398 milions. El conseller d'Economia de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, ha ampliat fins als 9.398 milions d'euros la petició al Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA), que destina el Govern central, el que suposa 325 més dels comunicats inicialment. La Vanguardia.

El Govern coneixerà el dia 31 l'objectiu de dèficit per enguany. Després de set mesos sense saber quin serà el seu límit de dèficit per a aquest any, els governs autonòmics sortiran de dubtes dimecres. El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha convocat el Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF). Serà en aquest marc en què Montoro comunicarà als consellers autonòmics d'Economia i Hisenda els seus respectius objectius de dèficit, que probablement variaran d'una comunitat a una altra, segons la xifra de què parteixin. Ara.

El Govern descarta ajustos per l'auge de la recaptació. Els ingressos pugen més d'un 3% i aplanen el camí del dèficit. La Vanguardia.


Dissabte, 27 de juliol de 2013

La reforma local limitarà sous i plantilles i incentivarà les fusions. Hisenda promou la finalitat de duplicitats i de la prestació de competències impròpies. Renúncia a imposar un cost estàndard per a la prestació de serveis. Expansión.

Neix la Cambra de Comerç d'Espanya, amb forta presència privada. Les institucions es finançaran amb serveis per al sector privat, donacions i activitats al costat de l'Administració en internacionalització i formació dual, seguint el model alemany. Expansión.

L'Executiu aprova el pla PIVE 3 amb 70 milions d'euros. El Consell de Ministres va aprovar el Pla PIVE 3 de incentius a la compra d'automòbils, dotat amb 70 milions d'euros i que entrarà en vigor el 28 de juliol del 2013, diumenge, de manera que estarà operatiu des del dilluns 29 de juliol. La Vanguardia.

El Govern destina 5.850 milions per pagar l’atur.  La línia de crèdit serà gestionada pels serveis públics d'ocupació. La Vanguardia.

El Carec demana reformar el sistema tributari. El Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (Carec) va fer públic un informe sobre l'evasió fiscal i l'economia submergida en què demana una revisió de l'operativa de la funció pública espanyola de control tributari i de la seva metodologia per millorar la seva eficàcia. La Vanguardia.

Mas emplaça per carta a Rajoy a pactar la consulta i celebrar el més aviat possible. El president català desafia al president espanyol a actuar com els seus homòlegs europeus.
 
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar