ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 30/01/2013

30.01.2013


Compartir|       rss

Catalunya demana a l'Estat un segon rescat, per 9.073 milions d'euros. La Generalitat farà servir 7.684 milions per cobrir venciments de deute i  1.389 més per atendre el desfasament de 2013. La xifra sol·licitada serà superior si es flexibilitza l’objectiu de dèficit. Expansión.

Puig col·loca a Pere Torres al capdavant d'Empresa i Competitivitat. Felip Puig ha tancat la remodelació del Departament d'Empresa i Ocupació amb la creació de la Secretaria d'Empresa i Competitivitat, al capdavant de la qual ha situat a Pere Torres.  Torres tindrà responsabilitats sobre les direccions generals d'Indústria, Comerç, Turisme i Energia, Mines i Seguretat Industrial. Sota el mateix paraigua estaran l'Agència Catalana de Turisme, ACC1Ó, l'Institut Català de l'Energia , el Consorci de Comerç, Artesania i Moda, així com l'Agència Catalana del Consum. Expansión.

Hisenda aconsegueix els ingressos previstos amb la pujada de l'IVA i Societats. El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, va anunciar ahir que el Govern va complir les seves previsions d'ingressos el 2012. La recaptació tributària va ascendir a 167.731 milions i la consecució de l'objectiu pressupostari s'explica, en bona part, per l'increment de l'IVA i l'augment dels pagaments fraccionats en l'impost sobre societats. Cinco Días.

Montoro confirma un dèficit de l'1% del PIB a la Seguretat Social. El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, va reconèixer ahir per primera vegada que el dèficit de la Seguretat Social el 2012 va ascendir a 10.500 milions, en línia amb les últimes previsions del Govern. Cinco Días.

Draghi informarà al Congrés als portaveus a porta tancada. El governador del Banc Central Europeu, Mario Draghi, compareixerà finalment al Congrés dels Diputats el dia 12 de febrer, però a porta tancada i en un format molt constret per als grups parlamentaris. En total, Draghi dedicarà dues hores al Parlament espanyol, roda de premsa inclosa, però els portaveus dels grups amb prou feines tindran cinc minuts per traslladar el seu punt de vista. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar