ACIP
El Prat de Llobregat a 14 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del día 30/08/2013

30.08.2013


Compartir|       rss

El Govern espanyol reduirà a 5 els tipus de contracte, enfront als 41 actuals. Només hi haurà contractes indefinits, temporals, de relleu, de pràctiques i de formació. Les bonificacions existents es mantenen i s'agruparan en un sol text legal. El Periódico.

L'IPC redueix tres dècimes la seva taxa interanual i es queda en l'1,5%, segons l'indicador avançat que ha publicat l'INE. La Vanguardia.

El Govern espanyol augura un PIB positiu per a la segona meitat de l'any. Economia creu que s'hi podrien registrar creixements de fins a un 0,2%. El Punt Avui.

El Ministeri d'Ocupació dóna fins al 31 d'octubre per pagar les cotitzacions socials als becaris universitaris que realitzin pràctiques acadèmiques externes. Cinco Días.

El Govern espanyol trasllada fins a la propera legisltaura la rebaixa de les pensions, contràriament al què recomana el comitè d'experts. Està previst que avui, en el Consell de Ministres, es presenti un nou informe amb aquests canvis. El Mundo.

Mas-Colell assegura que un pressupost amb l'1,58% de dèficit només permet "sobreviure" fins a finals d'any. del dèficit permès per al 2013. La Generalitat calcula que ja ha consumit el 75%. La Vanguardia.

L'Íbex cerca tancar l'agost amb pujades, malgrat la crisi síria. Arrenca en els 8.400 punts. Cinco Días.

El petroli voreja el màxim de l'any esperant el bombardeig. La por a un contagi de la crisi a l'Iran o a l'Iraq impulsa els preus del cru. La pujada també contagia els combustibles. El litre de benzina i gasoil pugen un 0,55% i un 0,74% respectivament. El Periódico  i Cinco Días.

El PIB d'Estats Units va créixer un 2,5% en el segon trimestre. És un augment 8 dècimes per sobre de l'esperat, segons la dada preliminar publicada pel Departament de Comerç. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar