ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del dia 30/10/2012

30.10.2012


Compartir|       rss

Rajoy assegura que ara “no és imprescindible” demanar el rescat. El president espanyol i l’italià presionen Merkel i Draghi perquè acceptin la reforma integral de l’eurozona. Expansión.

El Govern central aparca la creació de la figura de l’autònom a temps parcial. Aquesta figura, dissenyada per l’Executiu de Zapatero, pretenia donar l’oportunitat a milers d’empleats de donar-se d’alta en el règim d’autònoms per cotitizar pels dies que treballen, sense haver d’abonar els costos que paga un treballador per compte pròpia complet. Expansión.

La pujada de l’IVA i l’atur enfonsen un 12,6% les vendes del comerç. Les dades de l’INE reflecteixen que l’índex del comerç al detall va caure un 12,6% interanual, l’enfosament més important des de l’inici de la crisi. Les famílies concentren la despesa en habitatge i serveis bàsics i retallen compres. La Vanguardia.

Báñez: Estem sortint ja de la crisi i es veuen senyals “esperançadors”. Ocupació matisa que la ministra només tracta d'exposar una visió optimista. Cinco Días.

Rubalcaba nega el dret a decidir i es desmarca del federalisme del PSC. Àngel Ros hi veu la demostració que el PSC necessita un grup parlamentari propi. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar