ACIP
El Prat de Llobregat a 21 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars del dia 31/10/2012

31.10.2012


Compartir|       rss

Via lliure per l’acomiadament d’empleats públics amb 20 dies d’indemnització. Els departaments, organismes i administracions i empreses públiques amb problemes pressupostaris tenen llum verda des d’avui per retallar amb un ERO les seves plantilles. Expansión.

Montoro anuncia que la pujada de l'IVA apropa l'objectiu de dèficit. Per primera vegada al setembre el dèficit s'ha reduït respecte al mes anterior  gràcies a l'increment de la recaptació en un 12% després de la pujada de l'IVA, segons el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro. Això ha permès situar el dèficit de l'Estat en el 4,39% del PIB. La Vanguardia.

La recessió es modera amb una caiguda del PIB del 0,3% en el tercer trimestre. L’avançament de compres per l’augment de l’IVA al setembre estabilitza la demanda interna de forma temporal. Expansión.

El rescat a la banca espanyola pot baixar fins a 30.000 milions. Els diners que finalment injectarà l'Estat a la banca se situaran més a prop de 30.000 milions d'euros que dels 40.000 calculats en principi, segons fonts financeres que citen a Economia. La venda d'actius, el banc dolent i les participacions preferents rebaixaran la factura. Cinco Días.

La Generalitat desafia el Govern amb un decret llei d'horaris comercials. El Govern de la Generalitat va aprovar ahir un decret llei que regula els horaris comercials i que suposa un desafiament al decret llei del Govern aprovat el 13 de juliol, de mesures per garantir l'estabilitat pressupostària i de foment de la competitivitat. Segons el Govern, el text aclareix la normativa aplicable a Catalunya davant l'aprovació del reial decret llei espanyol d'ordenació d'equipaments comercials, que envaeix competències del sector català. La Vanguardia.

Mas haurà d'explicar el 'rescat' al Parlament. El president de la Generalitat i el seu conseller d'Economia hauran de detallar a la resta de partits les condicions imposades pel Govern per rescatar les finances de Catalunya. L'oposició en bloc -a excepció de Solidaritat- va aprovar ahir que Artur Mas i Andreu Mas-Colell expliquin al Parlament les exigències del Ministeri d'Hisenda per transferir la sol·licitud de 5.433 milions d'euros. Expansión.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar